Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 się przegrzewa

(Temat utworzony: 27-08-2021 11:23 AM)
5649 Wyświetlenia
Sircinus
Apprentice
Opcje
Cześć wszystkim. Mam problem z moim nowym Galaxy watch 4 lte 44mm. Zegarek przegrzewa się po kilkunastu sekundach dzwonienia przez lte. Później w zasadzie wchodzi w tryb "warzywa" tzn. Nie da się uruchomić zadnej aplikacji, można tylko przewijać kafelki, włącza też tryb samolotowy. Trochę to bez sensu bo zegarek miał mi sluzyc zamiast telefonu podczas biegania. Poza tym w trakcie biegania z włączanym lte bateria w 30min zjechała z 50% do 15%. Trochę dużo imo. Jakbym wybrał się na 1,5h biegu to mam się liczyć że całkiem bateria zdechnie? Jakieś sugestie? 
50 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
To nie jest normalne działanie zegarka, proponuję zgłosić go do reklamacji.

0 Like
BAZINGADIR87
Voyager
Opcje
A żeby oszczędzać baterie i mieć kontakt ze światem polecam zmienić lte na 3g.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sircinus  Cześć

Niestety w tej sytuacji jeżeli wszystko poprawnie zostało skonfigurowane to serwis/ reklamacja jak już kolega napisał.

0 Like
Sircinus
Apprentice
Opcje
Da się ustawić 3g w zegarku?
0 Like
Sircinus
Apprentice
Opcje
Trochę poczytałem na reddicie i podobno wiele osob ma ten problem zwłaszcza jak jest słaby zasieg
0 Like
Gurami
Pioneer
Opcje
I jeszcze powiedz ze skorzystałeś ze zwrotu kasy wycinając kod opakowani co uniemożliwi ci skorzystanie ze zwrotu. Tak byś oddal wziął inny i tyle, a w tym przypadku ze startu bujanie się z gwarancja. Jednak ten samsung jest pomysłowy szkoda ze na niekorzyść użytkowników.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gurami, uszkodzone opakowanie nie ogranicza prawa do zwrotu w ustawowym terminie czasu. W regulaminie promocji ze zwrotem pieniędzy znajduje się również opis co zrobić jeżeli zarejestrowaliśmy się do promocji a po czasie zrezygnujemy z zakupu i zwrócimy towar do sprzedawcy.

0 Like
Sircinus
Apprentice
Opcje
Generalnie poza tym problemem z dzwonieniem jestem zadowolony. Bateria w domu przy bluetooth trzyma lepiej niż myślałem. Ładowany wczoraj do 22, od tego czasu do teraz mam 68% baterii, przy czym przez noc tylko kilka % spadło. Muszę dzwonienie przetestować przy lepszym zasięgu bo u mnie jest padaka i podobno to może być przyczyną. Tak podobno było w poprzednich modelach
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Czyli po uszkodzeniu pudełka nadal można skorzystać ze zwrotu 14 dni?

0 Like