Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Własny dźwięk do różnych Powiadomień Galaxy Watch 46mm

(Temat utworzony: 06-11-2019 04:28 PM)
3678 Wyświetlenia
kMqStore
Pathfinder
Opcje

Cześć i czołem, jest taka opcja żeby ustawić własny dźwięk do różnych powiadomień? Na przykład chce dźwięk z messengera z telefonu słyszeć też w zegarku, dźwięk SMS dźwiękiem z telefonu i tak dalej?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
16 Odpowiedzi
GK1990
First Poster
Opcje
Witam serdecznie. Chciał bym ustawic własny dzwonek w zegarku samsung galaxy watch 6 clasic. Szukałem w ustawieniach zegara jak i w telefonie i nie widzę możliwości zmiany dzwonka jedynie można wybrać sobie dźwięki proponowane przez samsunga. Czy w tym smartwatchu jest możliwość ustawienia własnego dzwonka. Proszę o pomoc w tej sprawie. 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@GK1990, na chwilę obecną nie ma takiej możliwości, zapoznaj się z odpowiedziami w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Arienkaa
Student
Opcje
Chciałabym ustawic własny dzwonek w zegarku samsung galaxy watch 6 clasic. Szukałem w ustawieniach zegara jak i w telefonie i nie widzę możliwości zmiany dzwonka jedynie można wybrać sobie dźwięki proponowane przez samsunga. Czy w tym smartwatchu jest możliwość ustawienia własnego dzwonka. Proszę o pomoc w tej sprawie. 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Arienkaa Musisz najpierw wgrać na zegarek muzykę:

Galaxy Wearable > Ustawienia zegarka > Zarządzanie zawartością > Utwory na zegarku > + > Wybierz utwór > Dodaj do zegarka.

Następnie na zegarku zainstaluj jakiś eksplorator plików (np. MyWear) i poprzez niego wyszukaj folder "Galaxy Wearable" w którym znajdziesz wrzuconą z telefonu muzykę. Zaznacz i skopiuj ją do folderu Ringtones bądź Notifications w pamięci wewnętrznej zegarka. Później można bdzie wybrać te pliki z poziomu wyboru dźwięków.

Arienkaa
Student
Opcje
Hmmm nadal tego nie widzi znaczy widzi w folderach ale nie w wyborze dzwonka
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Arienkaa  A przeniosłaś pliki do odpowiednich folderów w pamięci zegarka? Być może będziesz jeszcze musiała zrestartować przy okazji zegarek, aby zaczytało.

0 Like
tlorb
Journeyman
Opcje
Jest na YT instruktaż .. wpisz "jak wgrac wlasny dzwonek w watch 6 classic" w Google i pierwszy wynik na YT . Sprawdziłem działa choć trochę to uciążliwe.
0 Like