Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż Zgearka - Co zrobić?

(Temat utworzony: 12-07-2022 09:34 PM)
515 Wyświetlenia
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Witam, planuję sprzedać stary galaxy watch jeszcze z Tizen OS i co zalecacie zrobić przed sprzedaniem go, aby ktoś nie miał dostępu do mojego konta samsung oraz innych danych na nim?
0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Użytkownik_  Witam

Wystarczy reset do ustawień fabrycznych 

patyczak
Black Belt 
Opcje
Wyloguj się, przywróć do ustawień fabrycznych.
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
I wtedy napewno już nikt danych nie odzyska?
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@_Użytkownik_  Najlepiej wykonać reset z poziomu Galaxy Wearable w telefonie. Dane zostaną bezpowrotnie usunięte.

mvci3kk
Explorer
Opcje
Cześć, przesiadam się na galaxy watch 7 ultra, stąd moje pytanie jak przygotowac swój poprzedni smartwatch do sprzedazy? Obecny Zegarek galaxy watch 6 classic jest podpięty do konta google, zarejestrowany w samsung, jest również podpięta karta bankowa. Zależy mi na tym aby nie widniał na wyżej wymienionych kontach i był jak "wyjęty prosto z pudełka" gdy kupi go nowy szczęśliwiec.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc
0 Like
DawidKoala
Explorer
Opcje
Reset do ustawień fabrycznych wystarczy, ale warto pamiętać o zrobieniu backupu - chyba że został wcześniej wgrany na Ultra
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przywrócenie zegarka do ustawień fabrycznych resetuje wszystkie ustawienia i konta. Po tym zabiegu możemy spokojnie sprzedać urządzenie nowemu nabywcy.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mvci3kk  Cześć 

Wystarczy reset do ustawień fabrycznych 🙂

0 Like
mvci3kk
Explorer
Opcje
Dziękuję za odpowiedzi. Co do backupu to nie robiłem, chyba ze samoczynnie się tworzył. Dopóki nie włączyłem nowego zegarka gdzie taki backup zrobic?
0 Like