Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 classic - powiadomienia rozłączenia z telefonem

(Temat utworzony: 22-09-2021 08:43 PM)
2293 Wyświetlenia
Krzychu12
Apprentice
Opcje

Witam. Mam takie pytanie. Czy jest ustawienie na tym zegarku powiadomienie o rozłączeniu zegarka z telefonem, na watch 46 miałem a tu nie znalazłem.

0 Like
16 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzychu12  Witam 

Zegarek automatycznie powinien pokazać alert wraz z wibracjami gdy telefon zostanie z nim rozłączony. 

Krzychu12
Apprentice
Opcje
Pokazuje jakąś ikonkę na godzinie 12 ale nie mam dźwięku ani wibracji
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzychu12  Proszę wejść  na zegarku w Ustawienia  > Połączenia > Alerty i rozłączenia.  Proszę sprawdzić czy jest funkcja włączona. 

Krzychu12
Apprentice
Opcje
Tak też miałem ustawione. Pomógł reset zegarka, widocznie coś mu się zawiesiło
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzychu12  Rozumiem.  Czyli problem już rozwiązany?

0 Like
Krzychu12
Apprentice
Opcje
Tak już teraz działa jak powinno
0 Like
Zbigniew-W5
Journeyman
Opcje
Witam. Gdy mój zegarek Galaxy watch 5 pro LTE rozłączy się z moim smartfonem Galaxy s22 po oddaleniu się jednego urządzenia od drugiego wtedy na zegarku non-stop jest alert na tarczy zegarka i zegarek cały czas wydaje dźwięki i wibracje. Jak anuluje ten alert palcem przesuwając wzdłuż tarczy zegarka to wtedy zegarek usiłuje zaproponować wyszukiwanie po GPS mojego smartfona. Czy jest możliwość wyłączenia tego alertowania na zegarku ale tak żeby ten alert pojawił się tylko jednokrotnie może trzykrotnie ale nie cały czas to jak ma to teraz miejsce? A do tego jak zbliżę się zegarkiem do smartfona to zamiast oba urządzenia się na powrót automatycznie sparować to zegarek dalej alertuje.
Pozdrawiam.
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Spróbuj zmienić ustawienia. W ustawieniach odnajdź zakładkę "zaawansowane funkcje" i tam opcją alerty rozłączenia
0 Like
Zbigniew-W5
Journeyman
Opcje
Dzięki za pomoc.
0 Like