Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify offline active 2

(Temat utworzony: 03-04-2021 09:09 PM)
308 Wyświetlenia
Sanberg
Explorer
Opcje
Pacjenci: active 2 40mm. I samsung s21 jeśli to ma znaczenie. Spotify premium.
 Czy moga sie wystwietlac tylko playlisty dostępne offline(czyli pobrane) zwlaszca kiedy jestem poza zasiegiem i biegam tylko z zestawem zegarek+sluchawki? Albo da sie jakoś "przypiąć" konkretną playliste do szybkiego dostępu?
 I czy to normalne ze ładuje mi sie tylko kilkanascie piosenek offline na wyswtietlaczu? Po reszcie piosenek moge sie nawigowac sluchawkami ale NIE widac ich na zegarku. Mega mnie to wkurza bo kupilam zegarek zeby biegac z muzą bez telefonu ale zegarek w tej kwestii jest bezużyteczny w sumie 😞
Nie dziala tez filtrowanie-na telefonie i laptopie mam dana playliste odtwarzana od najnowszych utworow a na zegarku od najstarszych.
0 Like
8 Odpowiedzi
Osk4r
Voyager
Opcje
Przejdź do aplikacji spotify na zegarku, wybierz ustawienia na samym dole włącz tryb autonomiczny, pobierz playelisty, następnie znajdź opcję off-line w ustawieniach aplikacji i włącz ją.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Sanberg 

Jeśli pobierzesz utwory na zegarek to będziesz mógł je odtwarzać z zegarka, bez konieczności łączenia się z telefonem. Spróbuj ponownie zainstalować Spotify na zegarku.

Sanberg
Explorer
Opcje
Niestety nawet offline pokazuje wszystkie playlisty tylko że po wejsciu są puste. A do tej jednej pobranej musze scrollować 😞
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sanberg A czy pomogło ponowne zainstalowanie aplikacji Spotify?

0 Like
Sanberg
Explorer
Opcje
Nie, kompletnie nic to nie zmieniło 😞
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Już nic do głowy mi nie przychodzi, pewnie to błąd po stronie aplikacji, możesz poczekać na podpowiedzi innych użytkowników.
Marcel107
First Poster
Opcje

Do pewnego czasu miałem możliwość dostępu do wszystkich playlist normalnie. Od kilku tygodni natomiast mam tylko opcję wyszukaj i ustawienia. Dostęp do biblioteki z zegarka jest niemożliwy po którejś aktualizacji. Chyba sprzedam zegarek, bo tez zawsze biegałem i słuchałem muzyki offline a teraz już nie mogę.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Marcel107, jaki dokładnie model zegarka posiadasz? Próbowałeś uruchomić go ponownie?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like