02-06-2020 08:12 PM
witam mam 1 pytanie w jaki sposób mozna uruchomic automatyczny przesył danych z biegu na health do endomondo ( nie odwrotnie - chce biegac na health i zeby po biegu zostało automatycznie eksportowane do endomondo po biegu gdy zegarek w domu sie połączy z telefonem ,,?
2 pytanie - moze podpowiecie mi z pytania 1 i to wykorzytam jak na razie pobrałem program syncmytracks który łączy wiekszosc dotepnych app z serwisami sportowymi......wymaga połączenie a dokładnie "uprawnien" - mianowicie syncmytracks od Health - które pole jest nie czynne a po próbie akceptacji odwołuje do samsung developer..?
04-06-2020 03:07 PM — edytowano 04-06-2020 03:08 PM
Może @mirudo24, @kamil40013 coś podpowiecie?
04-06-2020 03:22 PM
@AgnieszkaG, niestety nie mam pomysłu i nie wiem czy taka synchronizacja jest możliwa.
@Kiciakicia1, odnośnie drugiego pytania to warto dopytać producenta aplikacji czy synchronizacja pomiędzy tymi aplikacjami jest możliwa.
04-06-2020 04:26 PM
@Kiciakicia1, Synchronizacja pomiędzy Samsung Health, a Endomondo działa tylko w jedną stronę. Można przesyłać dane tylko z Endomondo do Samsung Health bez użycia innych aplikacji.
Co do pytania numer dwa, to czy wykonałaś wskazówkę podaną w aplikacji SyncMy Tracks ? Bez niej nie będzie można nadać wymaganych uprawnień.
Zalecałbym jednak ostrożność przy używaniu tego typu aplikacji, ponieważ wymagają one pełnego dostępu do danych znajdujących się na kontach.