Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung health synchronizacja Syncmytrack

(Temat utworzony: 02-06-2020 08:12 PM)
461 Wyświetlenia
Kiciakicia1
First Poster
Opcje

witam mam 1 pytanie w jaki sposób mozna uruchomic automatyczny przesył danych z biegu na health do endomondo ( nie odwrotnie - chce biegac na health i zeby po biegu zostało automatycznie eksportowane do endomondo po biegu gdy zegarek w domu sie połączy z telefonem ,,?

2 pytanie - moze podpowiecie mi z pytania 1 i to wykorzytam jak na razie pobrałem program syncmytracks który łączy wiekszosc dotepnych app z serwisami sportowymi......wymaga połączenie a dokładnie "uprawnien" - mianowicie syncmytracks od Health - które pole jest nie czynne a po próbie akceptacji odwołuje do samsung developer..?Screenshot_20200602-115508_Samsung Health.jpg

0 Like
3 Odpowiedzi
AgnieszkaG
Expert
Opcje

Może @mirudo24@kamil40013 coś podpowiecie?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AgnieszkaG, niestety nie mam pomysłu i nie wiem czy taka synchronizacja jest możliwa.

@Kiciakicia1, odnośnie drugiego pytania to warto dopytać producenta aplikacji czy synchronizacja pomiędzy tymi aplikacjami jest możliwa.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kiciakicia1, Synchronizacja pomiędzy Samsung Health, a Endomondo działa tylko w jedną stronę. Można przesyłać dane tylko z Endomondo do Samsung Health bez użycia innych aplikacji.

Co do pytania numer dwa, to czy wykonałaś wskazówkę podaną w aplikacji SyncMy Tracks ? Bez niej nie będzie można nadać wymaganych uprawnień.

Screenshot_20200604-162255_SyncMyTracks.jpg

Zalecałbym jednak ostrożność przy używaniu tego typu aplikacji, ponieważ wymagają one pełnego dostępu do danych znajdujących się na kontach.