Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy watch active 2 treningi

(Temat utworzony: 28-06-2020 11:20 AM)
1709 Wyświetlenia
marcela_k
Apprentice
Opcje

Cześć. Przymierzam się do zakupy Samsung Galaxy watch active 2. Mam kilka pytań.. Czytałam że nie ma wgranego treningu rolek..czy ta kwestia została rozwiązana?  Czy jak pobiore e Endomondo to mogę wybrać rolki i będzie to działało?  Właściwie dlatego chciałam kupic ten zegarek bo dużo jeżdżę a z telefonem nie jest wygodnie i bardzo mnie rozczarowala ta kwestia... 

Druga sprawa czytałam gdzieś że nie do końca działa z Samsungiem s9+ czy to prawda? 

Zastanawiam się nad wybraniem wersji lte czy warto ? Jak z czasem pracy baterii ? Nie chce zabierać telefonu podczas jazdy na rolkach czy biegania ze sobą A chciała bym mieć możliwość kontaktu.. widziałam że wersja lte jest dostępna tylko w wersji kolorystycznej złotej .. czy różowe złoto też jest dostępne?  Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź i pomoc 😊 pozdrawiam 

0 Like
9 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marcela_k, Witaj na forum. Trenieng rolek w dalszym ciągu nie jest dostępny w Samsung Health na zegarku. W aplikacji Endomondo można wybrać i zarejestrować taki trening bez problemu.

Screen_20200628_113921.png

Z telefon Galaxy S9+ nie będzie żadnych problemów z działaniem. Większość problemów pojawia się przy telefonach innych marek. Wersja LTE w porównaniu do zwykłej wersji posiada 1.5GB pamięci RAM zamiast 768 MB, a także otrzymuje inne aktualizacje oprogramowania niż wersja bez tego modułu. Bateria przy włączonym LTE na pewno będzie trzymać krócej. Na forum znajdziesz wypowiedzi od użytkowników zegarków z LTE. Kolor różwe złoto jest dostępny tylko w przypadku wersji 40/44mm wykonanej z aluminium. Niestety w Polsce na chwilę obecną w tym kolorze można kupić tylko modele bez LTE.

marcela_k
Apprentice
Opcje

Wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo mi pomogłes rozwiać wszelkie moje wątpliwości 😉 pozdrawiam 😉

Luis40PL
Pathfinder
Opcje
Niestety endomondo na zegarku to w moim przypadku wielka porażka. Nie dość że łapie GPS po 5 min dopiero to niemiłosiernie "laguje" Niestety własnie przy jeździe na rolkach nie dało się tego używać.
0 Like
marcela_k
Apprentice
Opcje

O nie to nie dobrze bo właśnie po to chce go kupić.. źle się jeździ z telefonem a zegarek byłby idealny.. 😞 

0 Like
krris9
Navigator
Opcje

Napiszmy więc sugestię przez Samsung Members. Może jak dostaną więcej zgłoszeń to dodadzą nam rolki za jakiś czas. :smiling-face:

Posiadam od miesiąca wersję LTE w rozm. 44mm. Jeśli mimo braku treningu dla rolek nadal jesteś zainteresowana zakupem i pytaniami odnośnie działania to mogę conieco powiedzieć. :winking-face:

0 Like
Luis40PL
Pathfinder
Opcje

ale na pytanie przez Samsung Members o rolki jest odpowiedź zawsze taka sama :
- kiedyś może będzie
i tyle.

ps. ja osobiście włączam jazda na rowerze i jest podobny wynik spalania kalorii.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luis40PL @krris9  Ja juz kideyś zgłosiłem taką sugestię, może kiedys się pojawi ...

0 Like
sucharos
Pioneer
Opcje
Czy jakieś nowe informacje odnośnie dodania rolek/łyzworolek do aktywności w Samsung Healt ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie widziałem żadnych nowych informacji w tym temacie. Zadaj pytanie za pomocą aplikacji Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...