13-06-2020 09:23 PM
Mam prośbę, jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy Watch 46 mm LTE, oczywiście w sieci Orange. Mam problem z korzystaniem ze Spotify wyłącznie na zegarku przy użyciu słuchawek. Mogę owszem przerzucać piosenki na telefonie Samsubg Galaxy S8, ale nie taki był mój cel, ale aby cwiczyc tylko z zegarkiem i sluchawkami. Oba urządzenia mają najnowsze aktualizację. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc w sposób precezyjny?
13-06-2020 11:57 PM
@Robib82 a możesz dokładnie napisać jak chciałbyś wykorzystać Spotify na zegarku? O tym najważniejszym nie wspomniałeś.
14-06-2020 02:23 AM
@Robib82 To zaczy na czym dokładnie polega Twój problem?
14-06-2020 05:52 AM
Zależy mi aby móc biegać albo ćwiczyć tylko z zegarkiem na ręku (posiadany przeze mnie zegarek ma e-SIM więc mam dostęp do sieci) i ze sparowanymi słuchawkami wyłącznie, bez konieczności brania ze sobą telefonu na ćwiczenia.
14-06-2020 05:54 AM
Nie mogę właściwie ustawić zegarka aby korzystać ze Spotify z zegarka i słyszeć muzykę ze Spotify wyłącznie z zegarka. Jak pisałem zarówno telefon jak i zegarek mają najnowsze aktualizację Spotify i oprogramowania. Oba są niezależne pod kątem korzystania z sieci.
14-06-2020 05:56 AM
Podobnie gdy chodzi o sparowanie zegarka ze słuchawkami bezprzewodowymi. Kiedy mam info że zostały połączone z zegarkiem to nie mam muzyki ze Spotify w uszach ale słyszę muzykę z telefonu.
14-06-2020 08:08 AM
@Robib82 Nie łącz w takiej sytuacji po bluetooth telefonu i zegarka.
Sparój tylko zegarek ze słuchawkami.
14-06-2020 09:12 AM
Tak robię, ale jesli słucham w ten sposób Spotify na słuchawkach z zegarkiem, to Spotify musi być zalogowane na telefonie. Jesli wyłącze Spotify na telefonie automatycznie nie aplikacja przestaje działać na zegarku, a tak nie powinno być skoro zegarek posiada własną aplikację i podłączenie do sieci.
14-06-2020 09:54 AM
@Robib82 W perwszwej kolejności trzeba sie zalogować na Spotify na zegarku, najlepiej to zrobić będąc sparowanym z telefonem i jednocześnie miec uruchomiona aplikacje na telefonie.
14-06-2020 12:27 PM
Tak też zrobiłem, połączyłem się ze Spotify tefon z zegarkiem, ale później gdy Spotify działało na zegarku chciałem aby działo tylko na nim już bez telefonu, przecież dlatego zegarek ma własną aplikację Spotify i kartę e-SIM aby było to możliwe. Nie potrzebuje aby i na teelfonie i na zegarku działało mi Spotify chyba to logiczne.