Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoistnie włączany trening

(Temat utworzony: 25-03-2020 10:48 PM)
3212 Wyświetlenia
MartaRR
First Poster
Opcje

Hej. Pojawił się problem na zegarku mojego męża Samsung galaxy watch. Otóż przez cały dzień zegarek co chwilę twierdził, że mąż pływa... w tym czasie głownie siedział lub chodził po mieszkaniu, więc... nie wchodzi w grę zalanie itp. Zegarek był restartowany. Nie pomogło. Wieczorem podpięty pod ładowarkę... zegarek dalej pływał. Czy konieczny serwis czy może jakaś porada? Dzięki, pozdrawiam

0 Like
14 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MartaRR restartowany, czyli uruchomiony ponownie? Czy resetowany - przywrócony do ustawień fabrycznych?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MartaRR, Czy treningu nie dało się przerwać ręcznie ? Jeżeli problem nie ustąpi, to możesz na próbę wyłączyć automatyczne wykrywanie treningu pływania w ustawieniach Samsung Health na zegarku.

0 Like
MartaRR
First Poster
Opcje

Restart do ustawien fabrycznych nie pomogl. Treningu nie dalo sie przerwac. Teraz wylaczylismy ppcje automqtycznego wykrywania, zobaczymy co dalej... zastanawia mnie czemu akurat plywanie?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MartaRR umówmy się na przyszłość, żeby nie wprowadzać w błąd w opisach wykonanych działań, że:

- ponowne uruchomienie urzadzenia to restart

- przywrócenie urządzenia do okreslonych ustawień (np. fabrycznych) to reset.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Adamos85
First Poster
Opcje

Witam,  mam problem,  samoistnie włącza mi się trening pływania,  telefon restartowałem i przywracałem ustawienia fabryczne,  aktualizacje zegarka jak i Appki w telefonie również.  Proszę o pomoc 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Adamos85 A czy przywracałeś ustawienia fabryczne w zegarku?

Adamos85
First Poster
Opcje

Napisałem że restartowałem i również ustawienia fabryczne przywracałem 

0 Like
Adamos85
First Poster
Opcje

Nawet jak w telefonie na aplikacji wyłączę automatyczny trening to i tak się uruchamia plywanie 

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Adamos85  Spróbuj jeszcze ręcznie z poziomu zegarka wejść do ustawień Samsung Health i wyłączyć trening odpowiedzialny za pływanie.