Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S HEALTH nie pobiera danych z gear s3

(Temat utworzony: 03-04-2017 09:42 PM)
5643 Wyświetlenia
Kamil88
Student
Opcje

Witam,

mam problem z aplikasja S Health, nie pobiera mi danych z gear s3. wybieram funkcje skanuj i nie wykrywa mi zegarka czy ktos mial juz taki problem ?

0 Like
49 Odpowiedzi
Kamil88
Student
Opcje
Chciałbym dodać, że wszystkie inne powiadomienia wyskakują mi na zegarku.
0 Like
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem @Kamil88. Opisane przez Ciebie działanie nie jest poprawne, zegarek powinien być widoczny w menu "Akcesoria", bez konieczności dodatkowego skanowania. Jeżeli tak się nie dzieje, zaktualizuj aplikację Gear Manager, przywróć ustawienia fabryczne w zegarku i problem powinien być rozwiązany.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Kamil88
Student
Opcje

Witam, zresetowalem już zegarek i aplikacje niestety nic to nie dało.. 

0 Like
grodziak93
Pathfinder
Opcje
jeśli resety nic nie zmieniły to chyba pozostaje serwis...ostatnio była jakaś aktualizacja do Geara Fita 2, może wypuszcza coś też do Geara 3

♫♪ to co się dzieje, naprawdę nie istnieje ♫♪
0 Like
Prezes
First Poster
Opcje

Cześć,

u mnie to samo nie działe. Endomondo pobiera dane z zegarka S-Health NIE!!! Nawet nie widzi zegarka.

0 Like
Kamil88
Student
Opcje

Odinstaluj i zainstaluj ponownie oprogramowanie gear.

0 Like
Pixel-1984
First Poster
Opcje

Witam, mam ten sam problem. Niestety reset telefonu oraz zegarka nie pomaga.

Ten błąd pojawił się przy aktualizacji, jutro zrobię synchro z gear Fit2 kiedyś w SHealth była opcja zmiany (wyboru) urządzenia z którego Shealth ma pobierać dane, mam nadzieję że to pomoże

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Co rozumiesz przez reset, czy przywracałeś do ustawień fabrycznych i ponownie parowałeś oba urządzenia?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
xKKRx
First Poster
Opcje

w moim przypadku odinstalowanie zainstalowanie aplikacji nic nie dało reset gear s3 do ustawien fabrycznych tez nic nie dał. u mnie widac podpiety zegarek ale dane sie nie aktualizuja ani z telefonu nie ida na zegarek ani z zegarka na telefon. 

0 Like