Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozładowująca się bateria Samsung Galaxy Watch 46mm

(Temat utworzony: 08-07-2020 09:27 AM)
857 Wyświetlenia
lowik
First Poster
Opcje

witam,

Uzytkuje zegarek od jakiegos czasu tzn ok 10 miesiecy i wiele sie naczytałem na temat bateri i prób polepszenia wydajniości opisze po kródce o co chodzi

A wiec zrestertowaałem zegarek do ustawień fabryczny wedle zalecen twardy reset bo bateria trzymała 2 dni max

Po restarcie i odinstalowaniu aplikacji z telefonu po pełnym naładowaniu zegarka zegarek połozony na biurku 1 noc rewelacyjnie 1 % procent ubył po 8 godzinach ale czym dłuzej uzytkowałem tym gozej po parunastu dniach to samo pełne naładowanie po 8 godzina lezenia na biurku 11 % procent poszło ,zadnych aplikacji nie instalowałem nawet nie aktualizowałem do nowszych wersji,dodam ze wszystko powyłanczane do minimu tylko połaczony z blutem w telefonie na wet nie jest zainstalowana aplikacja monitorujaca aktwnosc dzaienna ,kroki,tętno.... w telefonie

Sprawdzałem zuzycie bateri jest minimalne wedle aplikacji pokazujace w galaxy wearable

Samsung Health  4 %

Tarcza zegarka 3 %

pozostałe 1/2 %

Rozumiem jakby zegarek miezył wszystkie bajery treningi,wifi,lokalizacja ale ja mam wszystko do minimum miezy ino kroki

ktos moze ma jakiś pomysł bo jeszcze nie udało mi sie uzyskać dłuzej niz 3 dni max po restarcie bez ładowania ??

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lowik  Witam.

Tarcza zegarka fabryczna?

Zainstaluj najnowsze dostępne wersje oprogramowania na zegarku.

lowik
First Poster
Opcje

tarcza nie orginalna ale jest od począdku po restarcie to co by zjadała baterie wiecej niz na poczadku 1 % przez 8 godzin??  nie ma poboru jest cała czarna najmniej bajerów pisze zurzycie 3 % baterii ??

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lowik  Aktualizacje zainstalowane?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@lowik zegarek sparowany z jakim telefonem? Kupiony nowy, czy używany?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
lowik
First Poster
Opcje

wszystkie aktualizacje zainstalowane

Telafon Samsung A70 od nowości

Zegarek Również od nowości

Na obecna chwile stan Baterii 47 % szacowany Czas pracy 1 d i 7 godz 52 min, czas pracy od naładowania 1 D 10 godz 36 min

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lowik  Szacowany czas pracy jest ok.

0 Like
lowik
First Poster
Opcje

hymm,no cóz co niektórzy piszą standart baterii 4 do 6 dni dlatego mnie to zastanawiało jak oni to osiagaja tymbardziej ze nie mam pozałanczane jakis pradozernych funkcji......:thinking-face:

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lowik  U mnie 3-4 dni przy włączonych wykrywanie niektórych treningach, wszystko  zależy jak zegarek jest użytkowany.

0 Like