08-01-2025 02:24 PM
Mam problem żeby połączyć zegarek samsung Galaxy watch 5 z telefonem Huawei p30 pro. Zresetowałem zegarek do ustawień fabrycznych ale i po tym nie mogę się połączyć wyskakuje błąd (który jest na zdjęciu) Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
09-01-2025 12:41 PM
@Wiktor7 To będzie nieco rozbudowane rozwiązanie, ale niemal na pewno zadziała. Po pierwsze zresetuj zegarek. Następnie usuń aplikację Galaxy Wear oraz Watch Plugin i najważniejsze: wyłącz WiFi. Na tym modelu WiFi wchodzi w intereferencję z Bluetooth i nie pozwala sparować telefonu z zegarkiem.
Teraz sparuj zegarek z telefonem POPRZEZ BLUETOOTH - nie poprzez Galaxy Waerable, a przez bluetooth. I dopiero kiedy telefon i zegarek są sparowane przez bluetooth zacznij parowanie poprzez Galaxy Wearable.
08-01-2025 03:10 PM
@Wiktor7, sprawdź różne chwyty opisane w tym wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/galaxy-watch-4-nie-%C5%82%C4%85czy-si%C4%99-z-huawei-p30...
08-01-2025 04:19 PM
Niestety nic nie pomogło.
09-01-2025 12:41 PM
@Wiktor7 To będzie nieco rozbudowane rozwiązanie, ale niemal na pewno zadziała. Po pierwsze zresetuj zegarek. Następnie usuń aplikację Galaxy Wear oraz Watch Plugin i najważniejsze: wyłącz WiFi. Na tym modelu WiFi wchodzi w intereferencję z Bluetooth i nie pozwala sparować telefonu z zegarkiem.
Teraz sparuj zegarek z telefonem POPRZEZ BLUETOOTH - nie poprzez Galaxy Waerable, a przez bluetooth. I dopiero kiedy telefon i zegarek są sparowane przez bluetooth zacznij parowanie poprzez Galaxy Wearable.