Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z połączeniem zegarka samsung Galaxy 5 z telefonem Huawei p30 pro

(Temat utworzony: 08-01-2025 02:24 PM)
230 Wyświetlenia
Wiktor7
Student
Opcje

Screenshot_20250108_135736_com.samsung.android.app.watchmanager.jpg

 Mam problem żeby połączyć zegarek samsung Galaxy watch 5 z telefonem Huawei p30 pro. Zresetowałem zegarek do ustawień fabrycznych ale i po tym nie mogę się połączyć wyskakuje błąd (który jest na zdjęciu)  Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Wiktor7 To będzie nieco rozbudowane rozwiązanie, ale niemal na pewno zadziała. Po pierwsze zresetuj zegarek. Następnie usuń aplikację Galaxy Wear oraz Watch Plugin i najważniejsze: wyłącz WiFi. Na tym modelu WiFi wchodzi w intereferencję z Bluetooth i nie pozwala sparować telefonu z zegarkiem.

Teraz sparuj zegarek z telefonem POPRZEZ BLUETOOTH - nie poprzez Galaxy Waerable, a przez bluetooth. I dopiero kiedy telefon i zegarek są sparowane przez bluetooth zacznij parowanie poprzez Galaxy Wearable.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Wiktor7, sprawdź różne chwyty opisane w tym wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/galaxy-watch-4-nie-%C5%82%C4%85czy-si%C4%99-z-huawei-p30...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wiktor7
Student
Opcje

Niestety nic nie pomogło.

0 Like
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Wiktor7 To będzie nieco rozbudowane rozwiązanie, ale niemal na pewno zadziała. Po pierwsze zresetuj zegarek. Następnie usuń aplikację Galaxy Wear oraz Watch Plugin i najważniejsze: wyłącz WiFi. Na tym modelu WiFi wchodzi w intereferencję z Bluetooth i nie pozwala sparować telefonu z zegarkiem.

Teraz sparuj zegarek z telefonem POPRZEZ BLUETOOTH - nie poprzez Galaxy Waerable, a przez bluetooth. I dopiero kiedy telefon i zegarek są sparowane przez bluetooth zacznij parowanie poprzez Galaxy Wearable.