Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Fit 3 powiadomienia

(Temat utworzony: 12-03-2024 05:51 PM)
5173 Wyświetlenia
fidali
Apprentice
Opcje

Cześć 

czy też macie problemy z powiadomieniami Na Pixel 7a połączenia normalnie przychodzą ale SMS-y i wiadomości z komunikatorów już nie. Ustawienia opaski i telefonu przegrzebane kilkukrotnie. Odinstalowanie aplikacji, reset, ponowne parowanie nic nie pomogło. Dodam tylko że na początku wszystko było w porządku dopiero od jakiegoś czasu problem się pojawił.

25 Odpowiedzi
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Hej,
dużo osób teraz zgłasza problemy z funkcjonowaniem opaski (m. in. ja - usuwa mi kroki), niedługo wyjdzie aktualizacja poprawiająca błędy
0 Like
Bzioom
Pioneer
Opcje
Ja mam problem z powiadomieniami głównie z messengera, ale i właściwie wszystko co potrzebuje internetu to przychodzi z opóźnieniem. (np. Gmail.) Opóżnione powiadomienia potrafią też dojść "po cichu" na opaske i pokazać tylko pomarańczową kropkę. To wina androida najpewniej. Messenger się zamraża po kilku chwilach nieużytku. Totalnie upośledzone jest też wyświetlanie niepełnego powiadomienia uciętego trzykropkiem.
fidali
Apprentice
Opcje

Oby tylko aktualizacja nie zepsuła czegoś innego 😉

0 Like
fidali
Apprentice
Opcje

A masz problem z trybem nie przeszkadzać na opasce ? U mnie po wyłączeniu włącza się ponownie pomimo tego że nie mam zaznaczonej synchronizacji trybu z telefonem.

0 Like
Bzioom
Pioneer
Opcje
Tu nie mam problemów. Na telefonie używam tylko wibracji. Na noc właczam na opasce "nie przeszkadzać" i nie zauywazyłem nieprawidłowości.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Mam nadzieję, ale myślę że zostanie dodana jeszcze jakaś nowa funkcja z tą aktualizacją - jak na razie barometr w opasce nie ma żadnej funkcji
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lบxบrℽ, Barometr służy do liczenia pokonanych pięter.

Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Tak przypuszczałem, choć nie byłem pewien, dla mnie bardziej wiarygodniejszą funkcją byłby pomiar wysokości npm
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Nie da rady... pomiar różnicy pokonanej wysokości jest prosty, ale pomiar wysokości npm musiał by być skorelowany z odczytem aktualnego ciśnienia dla miejsca w którym przebywasz - czyli potrzebny dostęp do GPS i danych pogodowych... a jak masz dostęp do GPS to bez sensu korzystać z mniej dokładnego pomiaru barycznego.