Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Galaxy Fit2

(Temat utworzony: 24-02-2025 10:33 AM)
173 Wyświetlenia
flyer0
Voyager
Opcje
Witam, od jakiegoś czasu mam taki problem z opaską, ona po prostu nie reaguje na żadne gesty ani nawet na przycisk i nie można uruchomić ekranu. Jest to bardzo irytujące więc wczoraj zrobiłem jej całkowity reset i skonfigurowałem bez przywracania kopii z chmury no i tak przez 2h było OK, opaska normalnie się wybudzała po podniesieniu ręki oraz naciśnięcia przycisku, lecz dzisiaj problem znowu wrocil i ja już nie wiem dlaczego tak się dzieje. Wiem, że opaska pozostaje aktywna ponieważ wibruje gdy przychodzi powiadomienie i ciągle mierzy puls (widać to w Samsung Health) czasami ekran się wybudzi, nawet zdążyłem uruchomić ponownie ale nic to nie pomogło (jak się wybudzi to potrafi od razu zgasnąć wiec liczy sie czas). Co mogę jeszcze zrobić?
0 Like
13 Odpowiedzi
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Przez długi czas używałem Fit2, byłem z niej zadowolony dopóki nie kupiłem Fit3.
Polecam.
Wszystko jest na +, począwszy od świetnego ekranu.

flyer0
Voyager
Opcje
Witam, niestety moja właśnie padła- ekran działa tylko pod jednym kątem więc zastanawiam się nad kupnem fit 3 i mam pytanie, czy po odłączeniu ładowarki nadal pojawiają się te fajne buźki jak w fit 2 ? Czy już tego nie ma?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@flyer0, W Fit3 nie ma czegoś takiego. Po zdjęciu opaski z ładowarki pojawia się tarcza zegarka i nic więcej. Nie ma żadnych dodatkowych animacji.

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wczoraj naładowałem swojego fita2. Zamierzam napisać mini porównanie.