Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Połączenie Watch5 z iPhone

(Temat utworzony: 30-08-2022 07:39 PM)
51761 Wyświetlenia
marzab
First Poster
Opcje

Cześć.

Mam problem z połączniem zegarka Watch5 z iphonem, automatycznie łączy się z telefonem przez co nie chce się połączyć z aplikacją i nie mogę z niego korzystać. 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FG_Test23, Takie rozwiązanie wymagałoby ogromnego nakładu pracy. Oczywiście połączenie z iPhone byłoby możliwe, gdyby Samsung udostępnił odpowiednio przystosowany plugin i aplikację Wearable dla iOS. Niestety na razie nic tego nie zapowiada.

askaniklas
First Poster
Opcje

Witam, czy jest jakikolwiek sposób/obejście na połączenie Galaxy watch 5 pro z iPhone ?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Od Galaxy Watch4 Samsung zablokował połączenie z Iphone,m.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@askaniklas, Nie ma takiej możliwości. Samsung nie przygotował stosownego oprogramowania, które pozwoliłoby na połączenie z iPhone. Nic też nie zapowiada, aby w przyszłości coś się zmieniło w tej kwestii.

qalicja
First Poster
Opcje

Hej, 

kupiłam zegarek samsung galaxy watch 4. Od dwóch dni próbuje połączyć się z iPhone 12 pro. Po pobraniu aplikacji i postępowaniu zgodnie z instrukcją, nie wyszukuje mi zegarka. Jest problem z wiązaniem. Aplikacja nakazuje spróbować ponownie, zaraz po wyłaczeniu/włączeniu bluetooth, wyłączeniu/właczeniu zegarka etp. Niemniej, żadna z tych opcji nie umożliwia powiązania telefonu z zegarkiem. Bluetooth pokazuje, że telefon jest prawidłowo połączony z Galaxy Watch. 

Oddawać na reklamację, czy może istnieją jakieś sposoby? 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak jak Apple Watch nie połączymy z Samsungiem tak od Galaxy Watch 4,5 i 6 nie połączy Pani z IPhone,m.
Kamilll04
First Poster
Opcje
Niestety nie da się połączyć galaxy watch jest nie kompatybilny z Apple
0 Like
PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
Apka na iphona łączy się chyba max z 3
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Tak robią sprzedawcy nie informują że jedno z drugim nie gada. No chyba że nie było z Pani strony pytania.
0 Like
Kapi225
Student
Opcje
Zastanawiam się nad zmianą telefonu na iphone, ale mam zegarek z androidem (samsung watch 4) i oto pytanie czy będę mógł go połączyć z iphonem? Wszystkie funkcje są dostępne?
0 Like