Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przenoszenie tarcz między zegarkami

(Temat utworzony: 10-12-2021 09:28 AM)
992 Wyświetlenia
UrsoBranco
Explorer
Opcje

Witajcie

Czy da się jakoś przenieść tarcze z Watch Active2 na Watch 4 classic?

0 Like
24 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@UrsoBranco Nie da się, ponieważ pracują na różnych systemach. 

Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Nie da się active 2 to Tizen a watch 4 to Wear os . Dużo tarcz jest na Watch Facer.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewamilozin72  Ciekawe, dobrze wiedzieć o tej aplikacji 

Members_IzCVY4z
First Poster
Opcje

czy jest możliwość, przeniesienia  zakupionych tarcz Galaxy Watch Active 2 na nowy Galaxy Watch 5 Pro ?

przeglądając sklep tarcz z nowego zegarka nie ma nic z poprzedniej generacji 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_IzCVY4z, nie ma takiej możliwości, ponieważ zegarki posiadają 2 różne systemy operacyjne.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

QQryQQ
Explorer
Opcje

Witam, jakoś nieszczęśliwie zmieniłem watch 46 na watch 4 i utknąłem na poszukiwaniu, odzyskaniu ? starych zakupionych w galaxy store tarcz.

W w/w aplikacji nie znajduję już zakładki moje aplikacje/zegarek, mam tylko to wszystko co kupiłem w potwierdzeniach zakupu, niestety bez możliwości ponownego pobrania i instalacji.

Jest jakaś możliwość instalacji starszych tarcz, odzyskania tego co wcześniej kupiłem ?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@QQryQQ, zegarki posiadają 2 różne systemy operacyjne, dlatego nie zainstalujesz starych tarcz na Watch4.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

QQryQQ
Explorer
Opcje

To całkiem fajna opcja, idziesz do sklepu, dodam autoryzowanego, oglądasz sprzęt, podchodzi uprzejmy Pan i pyta w czym mogę pomóc. Odpowiadam że mam galaxy watch i chciałbym coś nowego, uprzejmy Pan pokazuje nowy sprzęt, ale ani jednym słowem nie wspomina że cały "dorobek" tarcz z poprzedniego modelu pójdzie się "gwizdać"... czyli co oddać zegarek ? napisać do samsunga żeby oddali pieniądze za w tej chwili bezużyteczne tarcze na które mam potwierdzenie zakupu ?..

W sumie po raz kolejny samsung pokazuje jak głęboko... przepraszam jak traktuje klienta...

Skłaniam się nad oddaniem tego "wynalazku" niecałe dwa dni na baterii to o połowę mniej niż galaxy watch 46.. choć tarcze te w pakiecie dodają "plasticzanego" uroku..

Może polecicie kilka tarcz które przypominają klasyczny "mechaniczny" zegarek..

Zadowolonych pozdrawiam, niezdecydowanym odradzam..

ps. od galaxy gear S mam tarcze na watch 46, do głowy by mi nie przyszło że samsung wytnie taki numer i się słowem o tym nie zająknie, przecież to powinno być wielkimi literami w sklepie napisane obok nowego zegarka...

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@QQryQQ  nie ma co odradzać, po prostu to są zegarki z zupełnie innym systemem i sklepem który je obsługuje. Nie było możliwości przenieść tych tarcz tym bardziej że większość jest od zewnętrznych deweloperów.