Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

parowanie smartwatcha z innym telefonem

(Temat utworzony: 07-04-2020 08:27 PM)
7210 Wyświetlenia
Lejsik
First Poster
Opcje

Posiadam smartwatch Samsung galaxy watch 46mm. Moje pytanie brzmi czy jeżeli podłączę zegarek do jednego telefonu a chciałbym zmienić telefon co za tym idzie także i połączenie z tym zegarkiem do tego nowego smartfona. Czy jest opcja w zegarku aby się rozłączyć z zegarkiem i sparować z innym smartfonem czy trzeba zrobić reset smartwatcha?

0 Like
10 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Lejsik każde połączenie zegarka z nowym urządzeniem/telefonem wymaga resetu zegarka. Innej możliwości nie ma.

Wymusi to aplikacja Galaxy Wearable.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Jawa350rs
Apprentice
Opcje

Witam czy idzie połączyć  Watcha 4 z dwoma telefonami oczywiście nie w tym samym momencie ale czy istnieje możliwość przełączania się zegarka między telefonami jak to ma miejsce z Buds pro. Na chwilę obecną żeby to zrobić zegarek musi się zresetować, ale przecież jest taka ikona łańcucha w aplikacji wearables czy ona czasami nie oznacz że można się przełączać między urządzeniami na Budsach też jest i w łatwy sposób mogę przełącza raz na jeden raz na drugi telefon ( obydwa samsungi)

Screenshot_20221220_193720_Galaxy Watch4 Manager.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jawa350rs, Nie ma takiej możliwości. Sparowanie zegarka z innym telefonem wymaga resetu.

Jawa350rs
Apprentice
Opcje

Okej ale jeśli już sparuję go z drugim telefonem  wykonując restart to gdy znów chcę z pierwszym sparować to znów chce się resetować 🤕

0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
A jeśli masz jedni konto samsung to nie zadziała to? Tak jak słuchawki potradlfia się przełączać miedzy urządzeniami?
Niebtestowalem tego.
0 Like
Jawa350rs
Apprentice
Opcje
Właśnie o to mi chodzi z zegarkiem ale jak widać niestety zegarki tak nie potrafią a szkoda
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cyberman  tak to również nie zadziała,  zegarek może być połączony z jednym telefonem. 

jeronimo1
Hotshot
Opcje

Tak jest i tu nic nie poradzisz. Zegarek ma możliwość sparowania tylko z jednym urządzeniem.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje

Ale tylko takie które maja opcje sparowania z dwoma urządzeniami.
0 Like