Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ładowanie galaxy watch - ładowanie

(Temat utworzony: 19-04-2019 07:29 PM)
3467 Wyświetlenia
PuteR
Pioneer
Opcje

Witam, czy ładowania galaxy watch potrzebne są jakieś konkretne ładowarki? Mam w domu dwie oryginalne ładowarki bezprzewodowe Samsunga, ale kładąc na nich zegarek tylko zaczynają mrugać lampki na ładowarce a zegarek się nie ładuje, czy to normalne? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PuteR  Zegarek można ładować tylko tego typu ładowarką jaka właśnie znajduje się w zestawie. Ładowarki bezprzewodowe do telefonów nie będą go ładować. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PuteR  Czy korzystasz z orginalnej ładowarki dołączonej wraz z zegarkiem tego typu?

Przechwytywanie.PNG

Jeżeli tak to można spróbować zresetować zegarek, o ile to kwestia oprogramowania to powino pomóc. Wprzeciwnym razie trzeba będzie przekazać urządzenie wraz z ładowarką do serwisu. 

PuteR
Pioneer
Opcje

W pierwszym poście faktycznie trochę źle się okreslilem, chodzi mi o ładowanie na ładowarce bezprzewodowej od telefonu, na takiej jak pokazałeś jest ok. Myślałem że na każdej bezprzewodowej da się podladowac zegarek. 

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PuteR  Zegarek można ładować tylko tego typu ładowarką jaka właśnie znajduje się w zestawie. Ładowarki bezprzewodowe do telefonów nie będą go ładować. 

PuteR
Pioneer
Opcje

Rozumiem że ładowarki typu samsung duo to już inna konstrukcja i też będą działać. Szkoda że tymi od telefonów sie nią da. No cóż trodno. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PuteR  Ładowarka typu Wireless Charger Duo naładuje dwa sprzęty jednocześnie. Na jednej ładujemy telefon a na drugiej zegarek.

RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @PuteR,

Jeśli uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie kliknij "Lajka" i "Zaakceptuj jako rozwiązanie" pod wybranym postem Przemka. W ten sposób docenisz pomoc i dasz motywację do dalszej aktywności na forum. Dzięki!

ezgif-1-7856dd9228e5.gif

0 Like
weraera
Explorer
Opcje

Zegarek wiecie jak go naładować powiedzicie pliss. Jak to naprawić .

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W czym jest problem? Po położeniu zegarka na ładowarce nie ładuje się?

0 Like
weraera
Explorer
Opcje
Witam.tak nie ładuje się raz zostawiłam go na 10godz. I nie działa nic
0 Like