Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Opaska fit e sama się restartuje

(Temat utworzony: 06-05-2020 07:04 PM)
3445 Wyświetlenia
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć,

Od miesiąca posiadam opaskę fit e. Co jakiś czas sama się wyłocza i włącza. Nie wiem co mam zrobić.

Jeśli ktoś ma ten sam problem niech pisze w komentarzu.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24

Resetowałem, ale wydaje mi się że problem zaczął występować po ostatnie aktualizacji która była 6 kwietnia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2, warto zgłosić w takim wypadku błąd za pomocą aplikacji Samsung Members. Poczekaj również na wskazówki od pozostałych forumowiczów.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2, czy próbowałeś zresetować opaskę z poziomu aplikacji Galaxy Wearable? Czy problem w ostatnim czasie nasilił się czy problem występował od nowości?

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24

Resetowałem, ale wydaje mi się że problem zaczął występować po ostatnie aktualizacji która była 6 kwietnia.

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2, warto zgłosić w takim wypadku błąd za pomocą aplikacji Samsung Members. Poczekaj również na wskazówki od pozostałych forumowiczów.

kollsza
Apprentice
Opcje

Hej, od wczoraj posiadam opaskę Fit e. Odrazu po naładowaniu, podłączyłam ją do telefonu (Samsung A40). Wszystko było w porządku. Dzisiaj od kilku godzin opaska cały czas uruchamia się ponownie sama, nie mogę połączyć jej z telefonem. Udało mi się ją zresetować ale po ok. 2 minutach znowu się rozłączyła i ponownir zaczęła uruchamiać. Dodam, że w ustawieniach ma zezwolone działanie w tle. Czy ktoś wie co mogę zrobić?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kollsza, Rozładuj całkowicie opaskę, a następnie naładuj ponownie. Jeśli problem będzie nadal występował, to konieczna będzie wizyta w serwisie.

Anicha
First Poster
Opcje
też mam opaskę galaxy fit,nie może się połączyć z telefonem
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@qbixofficial, Na forum pojawił się już identyczny temat z tym problemem. Pozostaje Ci jedynie wykonać podaną w nim wskazówkę.

Opaska Fit e- wyłącza się

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Anicha aplikacja Galaxy Wearable zainstalowana? Z jakim telefonem ma być połączona?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kollsza
Apprentice
Opcje
Daj znać czy coś pomogło 😉
0 Like