Tak jak w temacie. Telefon za żadne skarby nie chce połączyć się z urządzeniem. Pisze mi komunikat na zegarku żebym spróbował ponownie.... Wyświetl post
Witam, od kilku dni posiadam smartwatch i ma dziwną przypadłość. Wszystko pięknie chodzi ale po jakimś czasie np. Dzisiaj rano przestaje reagować... Wyświetl post
Cześć,
kupiłem ostatnio Galaxy Watch Active 2 i chciałem podładować go moją ładowarką indukcyjną Samsunga, model: EP-P1100. Kiedy go na nią... Wyświetl post
Jak w temacie. Jestem na wersji R825FXXU1ASJ3. Moje pytanie to jaka jest ostatnia aktualizacja do mojej wersji zegarka? W załączniku zrzuty z... Wyświetl post
Podczas ostatniej nocy opaska galaxy fit e nie zapisała w S Health szczegółów snu, jedynie jego długość. Czy to dlatego, że zmieniłem sposób... Wyświetl post
Niedawno kupiłem zegarek Galaxy watch 46mm wersja SM-R800. Pytanie odnośnie podstawki do ładowania. Podstawka powinna być na kabel USB typu C czy... Wyświetl post
Witam. Posiadam 2x GW46 sparowany z s10+
W jednej parze gdy ustawiam alarm na telefonie to gdy przyjdzie jego pora alarm wyświetla się na... Wyświetl post
Szukam aplikacji Stoper na Galaxy Watch Active 2 - (choć zakładam że nie ma i pewnie należało by zrobić)
Potrzebuję możliwość zdefiniowania... Wyświetl post
Drodzy Panstwo, uprzejmie proszę o podpowiedź jak ustawic czarna tarcze z niebieskim elementem taka jak na opakowaniu galaxy watch activ 1
... Wyświetl post
Ostatnio zobaczyłem problem z ładowanie mojego zegarka, natomiast gdy odłączam go np. przy 93% to po kilku minutach bateria mam nagle 95%. Czasami... Wyświetl post
Witam od jakiegoś czasy nie wyskakują mi po ok. godzinie komunikaty o braku aktywności.
Wcześniej wszystko było ok. Mam w zegarku w aplikacji... Wyświetl post
Mianowicie świeżo po zakupie kiedy włączyłem trening syntezator mówił po angielsku mimo tego że zegarek był w języku polskim co mi się bardzo... Wyświetl post
Witam mam problem z prędkością maksymalną. W trybie kolarskim na zegarku pokazuję prawidłową prędkością. Ale po zakończeniu treningu w aplikacji... Wyświetl post
Cześć,
przymierzam się do zakupu Galaxy Watch Active 2 i tutaj mam pewien problem. Mianowicie zastanawiam się czy jest sens dopłacać do wersji... Wyświetl post
Dzień dobry,
mam problem z zegarkiem Samsung Galaxy Watch Active 2, a mianowicie nie chce się połączyć przez bluetooth ze słuchawkami JBL... Wyświetl post
Posiadam smart watch SM-R810 dzis kupiony w uk. Tel samsung A-51. Niestety okazalo sie ze nie ma mozliwosci odpisywania glosowego w mesenger, sms... Wyświetl post