Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźnione powiadomienia ➡️ Galaxy Watch SM-R800

(Temat utworzony: 18-09-2020 07:42 PM)
3359 Wyświetlenia
yhcic
Navigator
Opcje
Witam,
proszę o informację czy to normalne, że powiadomienia na Galaxy Watch 46 mm (SM-R800) przychodzą ze "sporym" opóźnieniem? Chodzi mi o to, że na telefonie przy połączeniu przychodzącym zdążę mieć 3 wibracje, a na zegarku jeszcze nie pojawia się powiadomienie kto dzwoni. To samo z smsem. Zdążę podejść do telefonu/wyciągnąć go z kieszeni i dopiero powiadomienie przychodzi. 
Mając opaskę mi band powiadomienia przychodziły na równo z telefonem a nawet pojawiały się przed. 
Strasznie to irytujące, bo wcześniej zdążę wyciągnąć telefon z kieszeni niż powiadomienie pojawi się na zegarku. Dziwne, że powiadomienia w zegarku renomowanej firmy działają tragicznie w porównaniu z opaską za grosze. 

PS
Mój telefon to Samsung Galaxy s10. 

PS2
Proszę nie pisać mi o resecie ustawień, czysczeniu danych wszystkich aplikacji, odinstalowywaniu, hard resetach, ustawieniach baterii, usypianie aplikacji itp. itd. bo wszystko już w tym temacie przerobiłem i nic to nie dało. 
34 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć @yhcic
Spróbuj uruchomić zegarek ponownie. I daj znać czy pomogło.
yhcic
Navigator
Opcje
Zegarek uruchamiałem ponownie wielokrotnie. Codziennie go wyłączam na noc...
Odpowiadając na pytanie. Nic to nie daje.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Spróbuj odinstalować i zainstalować aplikację Galaxy Wearable.

yhcic
Navigator
Opcje
Też to robiłem, wcześniej czyszcząc dane aplikacji.
Tak samo z Samsung push service.
Też to nie pomaga.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@yhcic wiadomo, ze po takich czynnościach, przed ponownym parowaniem zegarek również musi być przywrócony do fabryki. Czy po tym zabiegu przywracałeś zegarek z kopii?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
yhcic
Navigator
Opcje
Nie. Nigdy nie robiłem kopii zapasowej zegarka bo mam go od 2 tyg. i oprócz jednej zainstalowanej aplikacji nie mam na nim nic poza tym.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@yhcic jeżeli zerujesz zegarek, to przy ponownym parowaniu powinno być pytanie o przywrócenie kopii. Czy pojawia się taka informacja?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
yhcic
Navigator
Opcje
Jest taka informacja.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@yhcic jeżeli z niej nie korzystasz, a problem powraca proponuję wykonaj pełen reset zegarka z poziomu recovery.

0 Like