Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakty w Watch 5 Pro

(Temat utworzony: 12-04-2023 05:16 PM)
2766 Wyświetlenia
Biggy_99
Journeyman
Opcje
Witajcie
Czy wiecie jak przerzucic kontakty z telefonu do galaxy watch 5 pro?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
rozus
First Poster
Opcje
Po zmianie telefonu się tak wydarzyło. S23+ i watch 5 pro.
Na zegarku nie ma kontaktów
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@rozus Kontakty powinny synchronizować się z tymi, które są na telefonie. Masz też zalogowane do telefonu konto Samsung?

0 Like
KJB_
First Poster
Opcje
Podpinam sie, ta sama sytuacja. Restart obu urządzen nie pomogl. (Active 5 + S24). Reset zegarka i podlaczenie go od nowa tez nie pomogło. Nadal brak kontaktów w zegarku. Problem pojawił się po przepięciu zegarka na nowy tel.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@KJB_ Spróbuj jeszcze przelogować konto Samsung. Usuń je z telefonu i dodaj ponownie. Nie zapomnij też dać zezwoleń aplikacji Galaxy Wearable:

Ustawienia > Aplikacje > Galaxy Wearable > Zezwolenia/Uprawnienia > Nadaj wszystko.

Graifitifiz
Explorer
Opcje
Witam, mam problem z Watch 5 pro. Po przeniesieniu danych ze starego telefonu na nowy zniknęły kontakt na zegarku, przez co nie widać kto dzwoni (sam numer). Uruchomienie ponowne obu urządzeń nie pomaga. 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Graifitifiz Spróbuj wymusić resynchronizację kontaktów. Przejdź do aplikacji Kontakty w telefonie i edytuj wszystkie kontakty, które nie wyświetlają swoich nazw na zegarku. Naciśnij spację po nazwie i zapisz.

0 Like
Graifitifiz
Explorer
Opcje
Żadnego nie było, wkurzyłem się i po prostu przywróciłem zegarek do ustawień zerowych i wgrałem kopię zapasową, na razie wszystko jest ok.
0 Like
Interw
First Poster
Opcje

Witam. Niestety u mnie ten sam problem. Po przełączeniu zegarka Watch 5Pro z Galaxy M52 na Galaxy S24 nie mam kontaktów na zegarku. Restart obu urządzeń nie pomaga. Mam w zegarku "zainstalowaną" kartę e-sim i nie chcę przywracać do ustawień fabrycznych. 

0 Like
bociansan
Explorer
Opcje

u mnie też reset nie pomógł. Zegarek Watch 5 Pro. Telefon zmiana z Note 10+ na Flip 5.

Kontakty są puste w zegarku, a jak ktoś dzwoni to wyświetla się tylko numer

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@bociansan A czy masz kontakty zapisane w pamięciu telefonu, czy gdzieś w jakiejś chmurze? Spróbuj ściągnąć je do pamięci urządzenia, albo przerzucić na konto Samsung.

0 Like