Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kompatybilność pasków

(Temat utworzony: 13-09-2022 10:17 PM)
839 Wyświetlenia
Kubaan
Pathfinder
Opcje
Mam pytanko, czy Ridge sport band będzie pasował do koperty watch 5 pro?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubaan, Potwierdzam, że pasek Ridge Sport Band pasuje do Galaxy Watch 5 Pro. Elementy, które zaznaczyłeś na zdjęciu są trochę mniejsze niż w oryginalnym pasku z Galaxy Watch 5 Pro, przez co powstaje delikatna przestrzeń między paskiem, a zegarkiem. Jest to zaleta, ponieważ przy takiej konfiguracji nie ma problemu z odkładaniem zegarka do ładowarki bezprzewodowej na płasko.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kubaan Do Galaxy Watch5 Pro będzie pasował każdy pasek, który ma rozmiar 22 mm, 20 mm.

Kubaan
Pathfinder
Opcje
No dobra, nie doprecyzowałem, chodzi mi czy te końcówki bransolety będę dokładnie pasowały do owalu koperty 🙂 Bo czesto ładuje watche ze smartfona a z tą nową bransoleta się nie da podobnoScreenshot_20220913_223022_Allegro_1000000511_1663101022.jpg
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kubaan Trudno powiedzieć czy będzie to pasowało.

Kubaan
Pathfinder
Opcje
To chyba poczekam aż będą dostępne gdzieś dedykowane do w5p
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kubaan Przepraszam, wprowadziłem cię w błąd, rozmiar paska w Galaxy Watch5 Pro wynosi 20 mm.

Dedykowane paski do Galaxy Watch5 Pro znajdziesz na Oficjalnym Sklepie Samsung.
Link: https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/all-mobile-accessories/?smartwatches+galaxy-watch5 

Kubaan
Pathfinder
Opcje
O widzisz, jak dzisiaj sprawdzałem to były wszystkie niedostępne, najwidoczniej coś mi się wykrzaczylo. Dzięki wielkie 🙂
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kubaan Proszę bardzo, w razie jakichś pytań pisz śmiało😉

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubaan, Potwierdzam, że pasek Ridge Sport Band pasuje do Galaxy Watch 5 Pro. Elementy, które zaznaczyłeś na zdjęciu są trochę mniejsze niż w oryginalnym pasku z Galaxy Watch 5 Pro, przez co powstaje delikatna przestrzeń między paskiem, a zegarkiem. Jest to zaleta, ponieważ przy takiej konfiguracji nie ma problemu z odkładaniem zegarka do ładowarki bezprzewodowej na płasko.

Wiertnia 1
First Poster
Opcje

gdzie moge kupic czarna bransolete do g5p?

0 Like