Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Good night sleep badge

(Temat utworzony: 04-04-2023 09:06 PM)
418 Wyświetlenia
Juleczqa
Navigator
Opcje
Mam zegareczek watch active 2, i wszystko super i się sprawdza, ale nigdy nie udało mi się zdobyć plakietki za 'good night sleep' mimo sleep score'a nawet 90. Wie ktoś od czego jest to zależne? Jest to jeden z nielicznych który mi brakuje w samsung health i szczerze powiem, że trochę irytuje mnie jego brak. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa, Poniżej zamieszczam oryginalną odpowiedź jaką otrzymałem od wsparcia Samsung dotyczącą omawianej odznaki

Zrzut ekranu 2023-04-11 155119.png

Krótko mówiąc, aby otrzymać tę odznakę, musimy uzyskać wydajność snu nie mniejszą niż 85%, ale ze względu na to, że nowe urządzenia noszone podają wynik snu, to odznaka nigdy się nie pojawi.

Nowe urządzeniaNowe urządzeniaGalaxy Watch 46mmGalaxy Watch 46mm

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa  Cześć

A masz włączony tryb dobranoc i pora snu?

Juleczqa
Navigator
Opcje
Pora snu to sa te godziny snu w budziku ustawione? A co do trybu dobranoc gdzie go mogę znaleźć?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa  ściągnij górną belkę i kliknij przycisk z ikoną łóżka lub półksiężyca na swoim zegarku lub przez ustawienia zaawansowane na swoim zegarku i wybierając tryb .

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa, Nie znalazłem żadnej informacji na temat kryteriów wymaganych do zdobycia tej plakietki. Również ja oraz inne osoby, których pytałem, jej nie posiadają pomimo wielu zapisów snu z kilkunastu miesięcy. Ostatecznie można zadać pytanie w sprawie tej plakietki, korzystając z możliwości kontaktu ze wsparciem.

Samsung Health --> 3 kropki --> Ustawienia --> Skontaktuj się z nami --> Zadaj pytanie

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa, Poniżej zamieszczam oryginalną odpowiedź jaką otrzymałem od wsparcia Samsung dotyczącą omawianej odznaki

Zrzut ekranu 2023-04-11 155119.png

Krótko mówiąc, aby otrzymać tę odznakę, musimy uzyskać wydajność snu nie mniejszą niż 85%, ale ze względu na to, że nowe urządzenia noszone podają wynik snu, to odznaka nigdy się nie pojawi.

Nowe urządzeniaNowe urządzeniaGalaxy Watch 46mmGalaxy Watch 46mm

Juleczqa
Navigator
Opcje
Mam watch active2 i też jest sleep score a nie sleep efficiency więc szkoda, nie lubię takich dziur że da się coś zdobyć ale Jedak nie 😜 pozdrawiam i życzę miłego dnia :smiling-face:
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Juleczqa, Jeśli się nie mylę, to oryginalny Galaxy Watch był ostatnim zegarkiem, który pokazywał wydajność snu. Potem zmieniono na wynik snu.