Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gw5 pro problem z SHM

(Temat utworzony: 25-09-2022 12:00 PM)
363 Wyświetlenia
AndrzejDwo
Voyager
Opcje
dzień dobry, mam problem z połączeniem zegarka z samsung health monitor, wciąż pokazuje że nie może odnaleźć kompatybilnego urządzenia. szczerze to mam już dość problemów z samsugiem, ciągle coś...

image

byłbym wdzięczny za pomoc. nadmienię iż resetowałem już zegarek i wielokrotnie przeinstalowywałem wszelkie powiązane aplikacje na telefonie.

pozdrawiam 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
AndrzejDwo
Voyager
Opcje

ostatecznie poradziłem sobie z problemem, okazuje się że występuje on tylko w najnowszej wersji aplikacji SHM, wystarczyło zainstalować wcześniejszą i działa od ręki, można ją wtedy też zaktualizować i pozostaje ok. dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzejDwo  Dzień Dobry

Z jakim telefonem połączony jest zegarek?

AndrzejDwo
Voyager
Opcje
S21ULTRA
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzejDwo, Oba urządzenia pochodzą z polskiej dystrybucji ? Aplikacja SHM powinna być w języku polskim.

AndrzejDwo
Voyager
Opcje
oczywiście pochodzą z polskiej, oficjalnej dystrybucji i mam je od nowości, korzystam z telefonu i zegarka w języku angielskim stąd angielski w SHM. niestety polski nie pomaga.
0 Like
Rozwiązanie
AndrzejDwo
Voyager
Opcje

ostatecznie poradziłem sobie z problemem, okazuje się że występuje on tylko w najnowszej wersji aplikacji SHM, wystarczyło zainstalować wcześniejszą i działa od ręki, można ją wtedy też zaktualizować i pozostaje ok. dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam