Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 problem z lokalizacja

(Temat utworzony: 14-05-2022 09:13 PM)
2522 Wyświetlenia
makus3
Apprentice
Opcje

Witam !!!

Moze ktos mi pomoc ? Mam wlaczona lokalizacje na pasku a zegarek pokazuje na tarczy ze jej nie ma (przekreslona jest) wlaczam jazde na rowerze nie pokazuje mi wogole dystansu i predkosci. Zawsze mi pokazywalo nie wiem czy to sie nie stalo po ostatniej aktualizacji. Nie wiem co teraz zrobic 😞 

20220514_154407.jpg

20220514_154401.jpg

20220508_124217.jpg

14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@makus3 Witam. Proponuję przywrócić ustawienia fabryczne w zegarku.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@makus3  Witam

Można zresetować zegarek jak mówi kolega  a wcześniej spróbować ponownie go uruchomić.

makus3
Apprentice
Opcje

Przywrocilem ustasienia fabryczne nie pomoglo 😕

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@makus3  W takim razie coś jest nie tak z modułem GPS skoro po uruchomieniu treningu nie działa. Najlepiej będzie się udać do autoryzowanego serwisu w celu wykonania ekspertyzy.

makus3
Apprentice
Opcje
Wyzerowalem jeszcze raz zegarek lokalizacja raczej dziala wlacze na zegarku mapy google pokazuje mi dobra lokalizacje w terenie. Nie ogarniam jak wlacze trening jazda na rowerze, kolarstwo dlaczego mi nie pokazuje dystansu i sredniej predkosci jak zawsze to pokazywalo. Wlaczylem nawet dokladna lokalizacje i dalej nic. Moze byc to przyczyna nowej aktualizacji zegarka ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@makus3  raczej nie ponieważ wówczas problem by występował na innych zegarkach.

0 Like
makus3
Apprentice
Opcje
Widze ze juz kiedys zakladal ktos podobny temat i tez mial problemy. Sciagnalem aplikacje google fit i wszystko fajnie mi pokazuje predkosc dystans, bede z niej musial korzystac jak narazie
0 Like
Arturio40
Navigator
Opcje
Cześć. Przy blokadzie zegarka nie mogę go zlokalizować przez Smart Things. Da się jakoś to zmienić? Muszę wybrać między Google Pay a lokalizowaniem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturio40  Zegarek możemy wyszukać przez smart things find ale zegarek musi być połączony z internetem.