Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch - problem z BT

(Temat utworzony: 07-01-2019 06:06 PM)
25734 Wyświetlenia
Tomek1975
First Poster
Opcje

Witam,

stałem się posiadaczem Galaxy Watch 46 i mam problem z BT.

Telefon sparowany z Huawei P10 lite.

Przez kilka dni było wszystko OKi ale od dwóch dni telefon rozłącza się i zaraz ponownie łączy z zegarkiem.

Info jakie się wyświetla to  

Galaxy Watch Plugin

Samsung Galaxy Watch

Odłączono od Galaxy Watch (OCCE)

lub

Połączono do Galaxy Watch (OCCE) przez Bluetooth

Robiłem restart zegarka i ponowną instalację apki Galaxy Wearable ale nic nie pomogło!

Co robić, jak temu zaradzić?

Pozdrawiam

Tomek

0 Like
52 Odpowiedzi
Djgrzybu
First Poster
Opcje

Zrobiłem tak jak mówiłeś i zegarek się dalej rozlacza, lecz co ciekawe stało się tak narazie 2 razy przez 48h. Oczywiście reset i zegarka i telefonu byl

0 Like
MariolaD
Explorer
Opcje

Cześć @Djgrzybu 

Dobrze, że widoczna jest poprawa.

Daj jeszcze znać, czy instalowałeś już aktualizacje do One UI na zegarku i wyślij raport o błędach przez aplikację Samsung Members bezpośrednio po rozłączeniu urządzeń.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
0 Like
Djgrzybu
First Poster
Opcje

Chyba mi się tylko wydawało że jest poprawa:/ zainstalowałem ta aplikacje ale jak z niej zrobić raport i go wysłać? 

0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

@Djgrzybu  raport o błędach z aplikacji Samsung Members można wysłać klikając opcję "Pomoc" w  prawej  dolnej części aplikacji, następnie opcję "Wyślij opinię" oraz "Raporty o błędach".

MatBag
First Poster
Opcje

A ja mam problem z laczeniem sie przez bluetooth. Na zdjeciu widzimy cos podobnego jak na iphonie 2x ten sam zegarek gdy lacze sie z jednym ten drugi znika i się nie łaczy. Jest tylko połaczenie do obslugi połączeń. prawdopodobnie to jest wina tego ze nie otrzymuje na zegarek powiadomien. Nikt nie jest w stanie czegoś doradzić ? Help pls. Jak u was jest połaczone ?Screenshot_20190609-085910_Settings.jpg

Screenshot_20190609-091203_Settings.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MatBag  Czy masz rozłączony z Iphona ten zegarek ?

0 Like
MatBag
First Poster
Opcje

Tak. Wszystko robilem po x razy resety itp. I okazalo sie ze 2 takie same zegarki nie dzialaja na mojej s9plus a na zony iphone obydwa dzialaja na dodatek na iphonie te 2 rzeczy co na zdjeciach sie lacza i wszystko smiga jak nalezy.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

U mnie te słuchawki są sprarowane na dwóch telefonach i jednym TV ale właczony jest jedno  urządzenie do pracy z tymi słuchawkami. Gdy są dwa lub trzy urządzenia włączone dzieją się cuda.

Screenshot_20190609-091949_Settings.jpgScreenshot_20190609-091928_Settings.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MatBag  Ale zdaje mi się połączenia masz miedzy telefonem a zegarkiem  problem masz z powiadomieniem z tych aplikacji jest tu setki tematów właśnie z działaniem tych apek Klik

0 Like
Djgrzybu
First Poster
Opcje

Raz kiedy mój zegarek nie chciał się połączyć i wszedłem w ustawienia Bluetooth też to zauważyłem że zegarek ma inną nazwę niż ten sparowany identycznie jak u ciebie 😕 mając Samsunga j7 nie miałem żadnego problemu, kiedy jestem w pracy poza zasięgiem wifi ani razu zegarek mi się nie rozlaczyl

0 Like