08-05-2019 10:40 AM
Witam,
Posiadam Galaxy Watch LTE z esimem oraz słuchawi BT.
Czy możliwe jest takie połączenie zegarka z telefonem i słuchawkami, że:
1. Połączenie, które przychodzi na telefon wyświetli się na zegarku i odbiorę je słuchawkami?
2. Wykonując połączenie z zegarka będę mógł rozmawiać przez słuchawki?
3. Włączając muzykę połączoną z telefonem np. apką spotify będę mógł słuchać za pomocą słuchawek połączonych z zegarkiem?
4. Czy do tego rozwiązania niezbędne będą słuchawki z multipoitem czy wystarczą single?
Obecne problemy:
1. Chcąc wykonać połączenie z zegarka, dzwięk idzie z głośnika w zegarku pomimo połączenia ze słuchawkami.
2. Muzyka gra w słuchawkach tylko gdy jest przerzucona na zegarek.
3. Wykonując połączenie z telefonu dźwięk idzie przez głośnik w telefonie.
Dziękuję serdecznie,
08-05-2019 01:21 PM
@DannyHare single nie pójdą w takim układzie, telefon nie widzi co jest "za zegarkiem".
08-05-2019 01:46 PM
Dzięki Szewcu,
jaki jest więc sposób na to?
Jeżeli podepne multipointa to mi to zadziała w sposób jak opisałem?
Thx
08-05-2019 04:14 PM
@DannyHare ciężko mi odpowiedzieć, bo nigdy nie testowałem takich słuchawek. Jeżeli masz możliwość to sprawdź i daj znać. Ja na chwilę obecną nie mam nawet skąd pożyczyć. 😞
03-10-2019 08:02 AM
07-10-2019 01:25 PM
Cześć @Mppp ,
Możesz doprecyzować, o które pytanie Ci chodzi? W poście powyżej jest ich całkiem sporo
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
07-10-2019 06:32 PM
Dokładnie te
1. Chcąc wykonać połączenie z zegarka, dzwięk idzie z głośnika w zegarku pomimo połączenia ze słuchawkami.
2. Muzyka gra w słuchawkach tylko gdy jest przerzucona na zegarek.
3. Wykonując połączenie z telefonu dźwięk idzie przez głośnik w telefonie
09-10-2019 06:55 PM
@Mppp ,
Nie mam niestety zegarka z eSIM, ale jeśli chodzi o Spotify, włączając przez zegarek dźwięk, u mnie idzie na słuchawki bez problemu. W kwestii tego połączenia z telefonu, jeszcze to u siebie sprawdzę. A w jakiej kolejności parowałeś ze zobą urządzenia? Ja zaczęłam od zegarka, więc to może mieć znaczenie.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
10-10-2019 07:45 AM — edytowano 10-10-2019 07:48 AM
Słuchawki parowałem na różne sposoby.
Jak włączę muzykę z pamięci zegarka to jest ok, lecz gdy muza leci z telefonu a tylko steruje zegarkiem to w słuchawkach jest cisza gra głośnik w telefonie.
Ps. Mój jest bez LTE
10-10-2019 02:14 PM