Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch - połączenie z telefonem i słuchawkami BT

(Temat utworzony: 08-05-2019 10:40 AM)
1378 Wyświetlenia
DannyHare
Student
Opcje

Witam,

Posiadam Galaxy Watch LTE z esimem oraz słuchawi BT.

Czy możliwe jest takie połączenie zegarka z telefonem i słuchawkami, że:

1. Połączenie, które przychodzi na telefon wyświetli się na zegarku i odbiorę je słuchawkami?

2. Wykonując połączenie z zegarka będę mógł rozmawiać przez słuchawki?

3. Włączając muzykę połączoną z telefonem np. apką spotify będę mógł słuchać za pomocą słuchawek połączonych z zegarkiem?

4. Czy do tego rozwiązania niezbędne będą słuchawki z multipoitem czy wystarczą single?

Obecne problemy:

1. Chcąc wykonać połączenie z zegarka, dzwięk idzie z głośnika w zegarku pomimo połączenia ze słuchawkami.

2. Muzyka gra w słuchawkach tylko gdy jest przerzucona na zegarek.

3. Wykonując połączenie z telefonu dźwięk idzie przez głośnik w telefonie.

Dziękuję serdecznie,

0 Like
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DannyHare single nie pójdą w takim układzie, telefon nie widzi co jest "za zegarkiem".

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
DannyHare
Student
Opcje

Dzięki Szewcu,

jaki jest więc sposób na to?

Jeżeli podepne multipointa to mi to zadziała w sposób jak opisałem?

Thx

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DannyHare ciężko mi odpowiedzieć, bo nigdy nie testowałem takich słuchawek. Jeżeli masz możliwość to sprawdź i daj znać. Ja na chwilę obecną nie mam nawet skąd pożyczyć. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Mppp
First Poster
Opcje
Hey
Mam tak samo
Udało się komuś rozwiązać ten problem
0 Like
PaulinaŁ
Pioneer
Opcje

Cześć @Mppp ,

Możesz doprecyzować, o które pytanie Ci chodzi? W poście powyżej jest ich całkiem sporo :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
0 Like
Mppp
First Poster
Opcje

Dokładnie te

1. Chcąc wykonać połączenie z zegarka, dzwięk idzie z głośnika w zegarku pomimo połączenia ze słuchawkami.

2. Muzyka gra w słuchawkach tylko gdy jest przerzucona na zegarek.

3. Wykonując połączenie z telefonu dźwięk idzie przez głośnik w telefonie

0 Like
PaulinaŁ
Pioneer
Opcje

@Mppp ,

Nie mam niestety zegarka z eSIM, ale jeśli chodzi o Spotify, włączając przez zegarek dźwięk, u mnie idzie na słuchawki bez problemu. W kwestii tego połączenia z telefonu, jeszcze to u siebie sprawdzę. A w jakiej kolejności parowałeś ze zobą urządzenia? Ja zaczęłam od zegarka, więc to może mieć znaczenie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
0 Like
Mppp
First Poster
Opcje

Słuchawki parowałem na różne sposoby.

Jak włączę muzykę z pamięci zegarka to jest ok, lecz gdy muza leci z telefonu a tylko steruje zegarkiem to w słuchawkach jest cisza gra głośnik w telefonie.

Ps. Mój jest bez LTE

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @Mppp 

Słuchawki obsługują funkcję MultiPoint?

0 Like