Cześć, czy w Galaxy watch active 2 jest opcja dobrania innej tarczy niż domyślna w trybie tylko zegarek? Jeśli tak, to jak to zrobić? Wyświetl post
Bądź na czasie
Custom List Message Item |
---|
Cześć, czy w Galaxy watch active 2 jest opcja dobrania innej tarczy niż domyślna w trybie tylko zegarek? Jeśli tak, to jak to zrobić? Wyświetl post |
Witam wszystkich forumowiczów, Mikołaj przyniósł żonie pod choinkę Active Watch 2 LTE 40mm a ja mam teraz spory problem z konfiguracją... Wyświetl post Tak, na telefonie wszystko odbywało się poprawnie. ALE... chyba mi się udało wymaga to jeszcze kilku... Wyświetl post |
Witam mam problem a zarazem pytanie, czy jest możliwość odpowiadania na powiadomienia z messengera? Wpisując wiadomość i klikając wyślij otrzymuje... Wyświetl post @Krzysztof2020 producent nigdy nie odpowiada za pełną współpracę z urządzeniami innej marki. Zakłada... Wyświetl post |
Witam, ponieważ zastanawiam się nad kupnem zegarka Samsung Galaxy watch active 2, i mam pytanie. Jeżeli nie posiadam telefonu od Samsunga oznacza... Wyświetl post Niestety, ale chyba nie słonie się do kupna. Nie wydaje mi się aby było to warte 1400zl 😔 Wyświetl post |
Witam od wczoraj jestem posiadaczką Galaxy active. Niestety przy połączeniu z telefonem xiaomi redmi 8t pojawia się komunikat Brak połączenia z... Wyświetl post @Kasia16, Czy w ogóle udało Ci się sparować zegarek z telefon przez aplikację Galaxy Wearable ? Wyświetl post |
Witam, mam problem. Przestał działać mi dotyk w zegarku Gear S2, mogę coś z tym zrobić czy od razu mam zgłosić się do sklepu i złożyć reklamację? ... Wyświetl post @majasob_tka16 Witaj. Spróbuj zresetować zegarek według instrukcji zawartych w poniższym linku: http... Wyświetl post |
Witam mam już ten zegarek jakiś czas i zastanawia mnie opcja ustawienia>aplikacje>uprawnienia>apl. Systemowe>map control Do czego ta... Wyświetl post |
zakupilam zegarek galaXy watch active2 ma telefon huwey 20 pro nie mam ikonki z mailem ? może ktoś mi pomóc Wyświetl post @Amelia14- poniżej podsyłam linki do tematów o kompatybilności a dokładniej jej częściowego braku w ... Wyświetl post |
Witam posiadam smartwatch Galaxy watch 46mm Moim problemem jest prędkość wifi Po połączeniu zegarka z telefonem poprzez bluetooth, prędkość wi... Wyświetl post @Lukasz7 czy możesz napisać z jakim telefonem masz sparowany zegarek? Pytał już oto @kamil40013 , wi... Wyświetl post |
Dzień dobry, Mam poważny problem z Galaxy Watch 46mm. Został zakupiony rok temu dla mojego taty w prezencie. Jakieś dwa tygodnie temu... Wyświetl post @Disek87 jeżeli w menu recovery nie da się wybrać żadnej z opcji, to tak jak napisała @EwaK nie podz... Wyświetl post |
Cześć. Od kilkunastu dni, codziennie pojawia sie na galaxy watch komunikat, ze spotify rozladowuje mi pamięć. Wybieralem opcje napraw. Usunąłem... Wyświetl post |
Witam, czy to gdzieś się włącza? Wiem, że nie można używać do płatności ale kupiłem ostatnio ten zegarek w empki i w połączeniach nie mam... Wyświetl post @maciacho jak już sobie tak radzimy, to moja kolejna dla ciebie. Kup sobie jakąś podróbkę, a później... Wyświetl post |
Problem z gsp? - po ostatniej aktualizacji oprogramowania przestał mi dzisiaj dystans na zegarku. Odpalam bieganie z zegarka (lub enodmondo-obie... Wyświetl post @Madlen_a Obawiam się, że niezbędna będzie kolejna wizyta w serwisie, jeżeli nadal obserwujesz te sa... Wyświetl post |
Samsung S3 niechciane powiadomienie na telefonie: Nie można powiadamiać w zegarku. Jak w załączniku. Gdy na telefonie pojawia się powiadomienie... Wyświetl post |
2 pytanka 1.Czy mozna przegladac strony internetowe? 2.Czy mozna odpisywa na smsy? Chodzi o zegarek Galaxy Fit e Wyświetl post |
Dobry wieczór, Próbuję połączyć smartwatcha Samsung Galaxy Watch Active z domową siecią Wi-Fi. Postępuję zgodnie z instrukcją: (Fragment... Wyświetl post Dziękuję za podpowiedź. Ten sposób też przetestowałam i niestety wszystko względnie działało przez m... Wyświetl post |
Od kilku tygodni mam problem. Oba moje zegarki Gear S3 classic i frontier zżerają mi strasznie baterię telefonu. Pokazuje to aplikacja Gear S... Wyświetl post |
Cześć wszystkim. Od jakiegoś miesiąca używam opaski Samsung Galaxy fit. Wszystko było w porządku, ale od pewnego czasu łączy się z telefonem i za... Wyświetl post @djimpreza, Jaką wersję oprogramowania masz zainstalowaną obecnie na telefonie ? W Androidzie 10 apl... Wyświetl post |
Prosze o pomoc. Co mogę zrobić żeby wszystko działało jak nalezy?? Czy jestem w stanie sam to naprawic?? Wyświetl post @Lukaszek, spróbuj wykonać kroki opisane w tym wątku. Daj znać czy udało się rozwiązać problem. Wyświetl post |
Poprosze o informacje czy mozna cos zrobic (w ustawieniach) aby w samochodzie z sytemem głosnomówiącym BT zegarek nie blokował połaczenia z autem. ... Wyświetl post @misendo obstawiam, że to nie jest wina zegarka. Mam sparowany zegarek z telefonem a ten (telefon) g... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
48 | |
32 | |
28 |