Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie

(Temat utworzony: 25-12-2019 11:40 AM)
563 Wyświetlenia
Carry774
Apprentice
Opcje

Witam, ponieważ zastanawiam się nad kupnem zegarka Samsung Galaxy watch active 2, i mam pytanie. Jeżeli nie posiadam telefonu od Samsunga oznacza to że będę pozbawiony niektórych funkcji? Bądź aplikacji na to urządzenie? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Carry774
Apprentice
Opcje

Niestety, ale chyba nie słonie się do kupna. Nie wydaje mi się aby było to warte 1400zl 😔

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Carry774  Tak właśnie będzie, do pełni szczęścia potrzebujemy telefonu Samsung.  

Carry774
Apprentice
Opcje

A czy bardzo odczuje, te braki? I jakie to mogą być funkcje? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Carry774  To zależy, jakie są, Ci potrzebne może coś więcej napisze @kamil40013 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Carry774  Pewne zegarka funkcje mogą nie wpełni współpracować z telefonem innego producenta.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Carry774, jaki telefon zamierzasz kupić? Z tego co widzę to najwięcej ograniczeń występuje w przypadku połączenia z telefonami iPhone. Kilka przydatnych informacji znajdziesz na tej stronie.

Carry774
Apprentice
Opcje

A gdybym instalował aplikacje z telefonu osoby 3?

I po tym połączył się ze swoim telefonem? 

Chodzi mi o aplikacje typu 

Instagram, Facebook messenger itp

0 Like
Carry774
Apprentice
Opcje

Znaczy, ja mam telefon Huawei honor play, i jest on wystarczający dla mnie,wolałbym go nie zmieniać 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Carry774  napisał(a):

A gdybym instalował aplikacje z telefonu osoby 3?

I po tym połączył się ze swoim telefonem? 

Chodzi mi o aplikacje typu 

Instagram, Facebook messenger itp

Niestety tak to nie zadziała. Każda zmiana urządzenia, z którym połączony jest zegarek, powoduje jego reset.

Co do ograniczeń, to nie będziesz mieć na zegarku aplikacji Email oraz Wiadomości. Mogą wystąpić problemy w odpisywaniu na powiadomienia bezpośrednio z zegarka. Aplikacja Alarm z Twojego telefonu może nie współpracować z alarmem na zegarku.

Rozwiązanie
Carry774
Apprentice
Opcje

Niestety, ale chyba nie słonie się do kupna. Nie wydaje mi się aby było to warte 1400zl 😔

0 Like