Od jakiegoś czasu nie mogę ładować zegarka przez telefon Galaxy s24 ultra. Zegarek twierdzi ze ładowarka niekompatybilna. Wcześniej było to możliwe. Dlaczego tak funkcja nie działa przy flagowcach?
@Glozders Zegarków z serii Watch 7 w tym Galaxy Watch Ultra nie można ładować na pleckach telefonu ze względu na zmienioną konstrykcje zegarka która to uniemożliwia.
Witam. Galaxy Watch Ultra czy tez Watch 7 nie da sie ładować inaczej niż przez oryginalną ładowarkę która jest w zestawie. Spowodowane jest to rozmieszczeniem i dodaniem czujników. W ten sposob możemy ładować zegarki do serii Galaxy Watch 6
Witam Nie naładujesz już q ten sposób swojego zegarka, ze względów na przeprojektowanie wewnętrznej budowy zegarka, a konkretnie czujników zdrowotnych i kształtu tylnej tafli szkła. Można jednak podpiąć kabelek z zestawu od Galaxy watcha i wtedy ładować.
Osobiście mam Watch 6 classic 47mm. I ten ładuje się zarówno dołączoną do zestawu ładowarką, a także można go ładować np za pomocą telefonu. Nie ładuje się natomiast po umieszczeniu na powerbanku indukcyjnym (mam Joyroom 10000mAh).