Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowaniem Galaxy watch ultra.

(Temat utworzony: środa)
31 Wyświetlenia
Glozders
Student
Opcje
Od jakiegoś czasu nie mogę ładować zegarka przez telefon Galaxy s24 ultra. Zegarek twierdzi ze ładowarka niekompatybilna. Wcześniej było to możliwe. Dlaczego tak funkcja nie działa przy flagowcach? 
9 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@Glozders Zegarków z serii Watch 7 w tym Galaxy Watch Ultra nie można ładować na pleckach telefonu ze względu na zmienioną konstrykcje zegarka która to uniemożliwia.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Galaxy Watch Ultra czy tez Watch 7 nie da sie ładować inaczej niż przez oryginalną ładowarkę która jest w zestawie. Spowodowane jest to rozmieszczeniem i dodaniem czujników. W ten sposob możemy ładować zegarki do serii Galaxy Watch 6
xellos12
Pioneer
Opcje
Nie sprawdziłeś przez zakupem że zegarki od serii 7 nie wspierają bezprzewodowego ładowania zwrotnego?
0 Like
Glozders
Student
Opcje
No nie wiedziałem. Dla mnie to zaskoczenie. Zamiast ułatwiać mamy cofnięcie sie do czasów kiedy do każdego urządzenia była inna ładowarka. Szkoda
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No niestety nic z tym sie nie zrobi. Mówi sie ze najbardziej udanym zegarkiem jest Wach 6 Classic.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  i chyba najładniejszym 🙂

Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Nie naładujesz już q ten sposób swojego zegarka, ze względów na przeprojektowanie wewnętrznej budowy zegarka, a konkretnie czujników zdrowotnych i kształtu tylnej tafli szkła. Można jednak podpiąć kabelek z zestawu od Galaxy watcha i wtedy ładować.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To prawda jako zegarek jest o wiele ładniejszy od Ultra.
analyzer65
Hotshot
Opcje
Osobiście mam Watch 6 classic 47mm.
I ten ładuje się zarówno dołączoną do zestawu ładowarką, a także można go ładować np za pomocą telefonu.
Nie ładuje się natomiast po umieszczeniu na powerbanku indukcyjnym (mam Joyroom 10000mAh).
0 Like