Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch - messenger i galeria zdjęć

(Temat utworzony: 05-04-2020 06:40 PM)
37426 Wyświetlenia
Markoslu
Student
Opcje

Witam serdecznie,

starałem się przeszukać całe forum żeby nie zdublowac tematów, na nic takiego nie trafiłem. Jednak jakbym coś przeoczył to przepraszam za dublowanie. Mam dwa problemy z moim Galaxy Watch 46mm (bez LTE)

- pierwszy: powiadomienia messenger. Jak ktoś wysyłla mi wiadomość ze zdjęciem to niestety te zdjęcie nie jest widoczne, jest tylko informacja że dany użytkownik wysłał zdjęcie. W innych aplikacjach działa wszystko ok, czy to w smsach czy na whatsupie. Pytanie czy tak po prostu jest czy można to jakoś zmienić?

- drugi: chciałbym mieć zdalny dostęp do galerii zdjęć jaką mam na telefonie, nie chodzi mi tu o zgrywanie zdjęć na zegarek ale o zwykłe zdalne wejście na telefon, telefon to samsung a70. Jest taka możliwość?

Z góry dziękuję za pomoc

22 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Markoslu, Wyświetlanie zdjęć z Messengera na zegarku nie jest możliwe na ten moment.

Dostęp do Galerii telefonu z poziomu zegarka również nie jest możliwy. Pozostaje wcześniejsze przesłanie zdjęć na zegarek. Możesz jedynie przeglądać świeżo zrobione zdjęcia za pomocą aplikacji Camera Controller.

Lukanus81
Student
Opcje

Witam, mam pytanie odnosnie smartwatcha samsung galaxy . Sparowalem i ustawilem odbiór powiadomień. Jednak kiedy dostaje powiadomienie na msg, to w zegarku wyswietla sie od kogo jest wiadomosc, ale nie moge jej otworzyc i odczytac z zegarka. Jest tylko opcja otworz w8adomosc w telefonie. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukanus81  Tak mamy tylko podgląd powiadomienia nic więcej. 

Lukanus81
Student
Opcje
Już ogarnalem i widze wiadomosci na zegarku, moge tez odpisac.
W aplikacji msg. w telefonie ustawilem wyswietlanie wiadomosci na tak.
Members_528RbMa
First Poster
Opcje

kupiłem Samsung Galaxy Watch Bluetooth 46 mm - Silver

mam telefon note8 co i jak zrobic zeby messenger był na zegarku ?  zeby mona było dzwonic i odbierac ??

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_528RbMa  Aplikacja messenger nie jest dostępna na zegarek.  Możemy jedynie odbierać powiadomienia na zegarku że mamy wiadomość.

Qwas
First Poster
Opcje

A jeżeli powiadomienia w ogóle się nie pojawiają? Oczywiście włączyłem je w aplikacji. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Qwas  Robiłeś reset aplikacji galaxy wearable?

0 Like
Qwas
First Poster
Opcje

@PrzemekM  napisał(a):

@Qwas  Robiłeś reset aplikacji galaxy wearable?

Zrobiłem reset aplikacji i reset zegarka i powiadomienia działają. Dzięki za zainteresowanie. 

0 Like