Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch... Bateria

(Temat utworzony: 08-10-2018 09:57 AM)
50455 Wyświetlenia
WPiotr
Apprentice
Opcje

Witam.

Mam pytanie do użytkowników zegarka Samsung Galaxy Watch...

Jak długo wytrzymuje wam na jednym ładowaniu?...

Bo w moim przypadku to jakieś 30godzi jeżeli mierzy puls cały czas i 36godzin w trybie automatycznym...

No cóż... oddałem go do serwisu w katowicach i po tygodniu stwierdzili że jest wszystko okey...

No nie będę podważać wiedzy fachowców...

A wam ile trzyma bateria? 

Screenshot_20181008-084102_Galaxy Watch PlugIn.jpg

Przejdź do rozwiązania
226 Odpowiedzi
Madżenta
Student
Opcje

Moja znajoma ma tego watcha ale bez funcji esim i na włączonym BT pracuje jej 3 dni (72h) , mój po usunięciu esima i parując go na bt 6-7  h . Jestem załamana bo zegarek kosztuje 1500 zł a wszyscy rozkładają ręce bo jest poprostu słaba bateria 270. Czy ktoś też ma takie problem ? Rozmawiałam na chacie z samsungiem wysyłają mnie ponownie na gwarancję,  wielkie zdziwienie że tak krótko pracuje . Przed wypuszczeniem na rynek nie sprawdzili jak zegarek pracuję ? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Madżenta  Czyli zegarek obsługuje sim ale nie jest używane?

Łączysz go tylko po bluetooth. 

0 Like
Madżenta
Student
Opcje

Tak ,usunęłam esima i przywróciłam dane fabryczne,  połączyłam na BT , zegarek dalej pracuje 6-7 h. Zmieniłam tarcze na czarna , jasność na 3 , wyłączyłam wszystkie funkcje które moim zdaniem zjadają mi baterie i nic to nie pomogło.  Np, krótkie wibracje , mierzenie pulsu ręcznie itp. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Madżenta  6-7 godzin to rzeczywiście krótko, tarcza zegarka jest ustawiona fabryczna ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Madżenta spróbuj zresetować go z poziomu menu serwisowego/recovery.

W tym temacie: Zegarek Gear S3 - jak wykonać Hard Reset. mała podpowiedź wideo.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Madżenta
Student
Opcje

Przeprowadziłam hard reset nic nie pomaga. Na noc ustawiam tryb dobranoc i zjadło mi 35% Screenshot_20200713-095148_Galaxy Watch PlugIn.jpg

Nie mam włączonego bt ani LTE , mam esima dziala na pełnej baterii okolo 8-10 h. A na bt lub LTE dalej 6

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Madżenta  Przywracałaś kopie zapasową?

0 Like
Madżenta
Student
Opcje

15946270731151694084612738885868.jpg

Tarcza  w kolorze czarnym . 

Kopie zapasową usunęłam przed resetem zegarka. I nie powracałam jej.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Madżenta  To jest fabryczna tarcza?

0 Like
Madżenta
Student
Opcje

Tak , jest to fabryczna tarcza , nirle ściągałam jej dodatkowo15946276439611762038786041703734.jpg

0 Like