Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch activ 2 łączenie z siecią lte

(Temat utworzony: 30-05-2021 07:04 AM)
2532 Wyświetlenia
Aniapopielarz
Apprentice
Opcje

Posiadamzegarek Galaxy Watch Activ 2 z lte. W żaden sposób nie mogę go połączyć z sieciami komórkowymi by działał niezależnie od telefonu. Telefon samsung a71, aplikacja oczywiście zainstalowana. Przy próbie skanowania  kodu qr z pozycji telefonu( innej opcji jakby nie mam) pojawią się komunikat że orange nie oferuje planów taryfowych dla zegarka.  Nie mam żadnego pomysłu jak go połączyć i czyją to wina ze takie połączenie się nie nawiązuje.  Proszę o porady. 

0 Like
46 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aniapopielarz  Dzień Dobry

Proszę podaćc model zegarka, czy aby na pewno obsługuje lte...

Zegarek oraz aplikacja Galaxy Wearable zaktualizowana do najnowszej wersji ?

Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Ja mam Galaxy watch active 2 z LTE i Orange esim działa bez zarzutu TMobile w obecnej chwili esim dla Galaxy watch dostępne w taryfie biznesowej SM-R825F to model zegarka z LTE pozostałe są z WiFi.
Aniapopielarz
Apprentice
Opcje

Model sm- R 825 F. Wersja aplikacji w zdjęciu. Nie mam pojęcia jak to połączyć, z poziomu aplikacji nie mam w ogóle odnośnika do danych komórkowych.  Esim uruchomiony w Orange. 

Screenshot_20210530-142906_Google Play Store.jpg

0 Like
Aniapopielarz
Apprentice
Opcje

Jak go  połączyć z poziomu aplikacji czy inaczej ? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aniapopielarz  Zapoznaj się również z tym wideo poradnikiem Orange na temat wgrywania Esim:

https://www.youtube.com/watch?v=JaT1ZkxY5Wg 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aniapopielarz  Z poziomu aplikacji Galaxy Wearable

Aniapopielarz
Apprentice
Opcje

Nie mam w aplikacji w ogóle skanowania kodu qr.

0 Like
Aniapopielarz
Apprentice
Opcje

Ale gdzie konkretnie,  ja kompletnie tego nie mogę znaleźć w aplikacji. W co należy wejść aby go połączyć.  Może jakis zrzut ekranu,bardzo proszę.  

0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Trzeba wejść w plan taryfowy 3kropki i powinno się pojawić dodaj plan taryfowy . Pojawi się pytanie która karta sim ma być używana w zegarku.