Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch a płatności

(Temat utworzony: 03-07-2021 01:32 PM)
18167 Wyświetlenia
Mathayo
Explorer
Opcje

Witam,

Planuję zakup zegarka od Samsunga (Watch lub watch 3, ponieważ zależy mi na obrotowej tarczy). 

Jedynym problemem stają się płatności zbliżeniowe. Czy na tych zegarkach jest jakakolwiek możliwość zainstalowania Google Pay? Galaxy watch 4 będzie drogi więc chciałbym móc płacić starszym zegarkiem.

17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mathayo  Witam 

Niestety nie ma możliwości płatności tym zegarkiem w naszym kraju.

Myślę że może być szansa na płatności w przypadku nadchodzącego Galaxy Watch 4 ponieważ będzie na systemie Wear os.

Mathayo
Explorer
Opcje
Oczywiście że watch 4 będzie miał tą możliwość ale czy na watch 3 można w jakiś sposób po prostu zainstalować Google Pay?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mathayo  Nie ma takiej możliwości 

warmik
Pathfinder
Opcje
Poczekaj jak już będzie w sprzedaży i będzie miał te funkcję. Nie daj sie nabrać że ją za chwilę wprowadzą. Samsung ma taką dziwną politykę, ze coś obiecują, ale nie wszystko potem wprowadzają.
0 Like
Mathayo
Explorer
Opcje
Nawet jeśli mieć nie będzie to można ją pobrać ze sklepu Play, w.koncu to wear os z nakładka one ui
0 Like
DanielW23
First Poster
Opcje

Polityka Samsunga jest jaka jest. Proponuję zbojkotować produkty Samsunga. Sam jestem posiadaczem Galaxy Watch i dałem się nabrać, że niebawem usługa będzie dostępna. Dwa lata czekam i wiem, że się nie doczekam. To niestety koniec przygody z Samsungiem. Żałuję bo byłem zawsze zadowolony ze smartfonów Samsunga , stąd smartwatch do kompletu.  Jedyna radą jest odciąć się od tych produktów, może to da do myślenia. Choć podejrzewam ,że jesteśmy zbyt małym rynkiem dla giganta. No trudno. Nie dajcie się więcej nabierać. Nie kupujcie z nadzieją, że ma być /// bo nie będzie 

lucek8383
First Poster
Opcje

Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie tego, czy w ogóle, a jeśli tak to kiedy będzie dostępna płatność zegarkiem Galaxy Watch 3 Lte w Polsce?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lucek8383  Dzień dobry 

Niestety Samsung Pay nie będzie dostępny w naszym kraju.  Płatności na zegarku dostępne są dopiero od Galaxy Watch 4 

JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@DanielW23 Ale przecież jest 🤔 Galaxy Watch 4 mają opcję płatności zbliżeniowych.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.