Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 7 - 40mm - słaba bateria

(Temat utworzony: 10-08-2024 10:00 PM)
191 Wyświetlenia
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Witam.

Czy też macie taki problem, że zegarek nie wytrzymuje całego dnia. 

Dzisiaj od 8:30 do Ok 20:30 działał i się wyłączył. Prawie wszystko wyłączne w zegarku (Pomiary, lte, lokalizacja, nfc) przy korzystaniu tylko z powiadomienie dotyczących email, wiadomości rozmow i whats app
224 Odpowiedzi
mjjj7
Navigator
Opcje
Mój epix 2 przy włączonym gps, wszystkich pomiarach bez przerwy, ekranie itp. trzyma do tygodnia.
MATIX74
Explorer
Opcje
Najpierw tego Galaxy muszę się pozbyć
0 Like
Tuscaroras
Explorer
Opcje
A tak na marginesie po roku bateria traci 20 % przynajmniej tak mi pokazuje używałem normalnie baterii nigdy nie obciążałem nie wiem czy to normalne takie zużycie
0 Like
Oberschlesier71
Navigator
Opcje
Mój trzyma póki co 2,5 doby; została 1/4 baterii, więc pewnie dobije do ok. 72h. W poprzednim GW4 było nieco gorzej, ale osobiście nie narzekam. Rzecz jasna, mogłoby być lepiej...
oskeidn
Pioneer
Opcje
Jest błąd w oprogramowaniu, po aktualizacji powinno być lepiej (pewnie przyszły tydzień będzie)
Selixo
Big Cheese
Opcje
U Ciebie coś jest namieszane. Ultra ma taką samą baterię, hak 5 pro i powinien trzymać podobnie pod warunkiem, że go nie dusisz na lte. Miałem 5 pro, która trzymał pod 4 dni. Obecnie 6 classic 46mm, który trzyma spokojnie 3 dni. Zrób mu reset i nie przywracaj żadnej kopii zapasowej.
0 Like
MATIX74
Explorer
Opcje
A czy jak zresetuje to nie stracę karty E sim?
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Stracisz, ale możesz ją dodać ponownie. Poza tym zegarek powinien się zapytać czy zostawić plan taryfowy.
MATIX74
Explorer
Opcje
Dzięki.
0 Like
myszor88
Pioneer
Opcje
Mam GW7 44mm LTE po otrzymaniu trzymala bateria 2 dni po kilku dniach użytkowania trzyma nie całe 12h. Obecna aktualizacja, która się zainstalowała to powoduje. Ma być nowa, która to naprawi. Jak narazie czekam. Na GW7 BT już się pojawiała LTE ma opóźnienie do dwóch tygodni.