Czy też macie taki problem, że zegarek nie wytrzymuje całego dnia.
Dzisiaj od 8:30 do Ok 20:30 działał i się wyłączył. Prawie wszystko wyłączne w zegarku (Pomiary, lte, lokalizacja, nfc) przy korzystaniu tylko z powiadomienie dotyczących email, wiadomości rozmow i whats app
A tak na marginesie po roku bateria traci 20 % przynajmniej tak mi pokazuje używałem normalnie baterii nigdy nie obciążałem nie wiem czy to normalne takie zużycie
Mój trzyma póki co 2,5 doby; została 1/4 baterii, więc pewnie dobije do ok. 72h. W poprzednim GW4 było nieco gorzej, ale osobiście nie narzekam. Rzecz jasna, mogłoby być lepiej...
U Ciebie coś jest namieszane. Ultra ma taką samą baterię, hak 5 pro i powinien trzymać podobnie pod warunkiem, że go nie dusisz na lte. Miałem 5 pro, która trzymał pod 4 dni. Obecnie 6 classic 46mm, który trzyma spokojnie 3 dni. Zrób mu reset i nie przywracaj żadnej kopii zapasowej.
Mam GW7 44mm LTE po otrzymaniu trzymala bateria 2 dni po kilku dniach użytkowania trzyma nie całe 12h. Obecna aktualizacja, która się zainstalowała to powoduje. Ma być nowa, która to naprawi. Jak narazie czekam. Na GW7 BT już się pojawiała LTE ma opóźnienie do dwóch tygodni.