Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 7 - 40mm - słaba bateria

(Temat utworzony: 23-07-2024 10:46 PM)
11943 Wyświetlenia
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Witam.

Czy też macie taki problem, że zegarek nie wytrzymuje całego dnia. 

Dzisiaj od 8:30 do Ok 20:30 działał i się wyłączył. Prawie wszystko wyłączne w zegarku (Pomiary, lte, lokalizacja, nfc) przy korzystaniu tylko z powiadomienie dotyczących email, wiadomości rozmow i whats app
224 Odpowiedzi
Ania96
Explorer
Opcje
Ja wczoraj o 22:00 odłączyłam od ładowarki - dziś o 22 zostało 62 % Też wyłączony nfc, lokalizacja, always on. Tylko że mam zwykły, nie lte.
0 Like
Mikmik22
Apprentice
Opcje
A czy funkcje pomiarów były włączone?
0 Like
Ania96
Explorer
Opcje
Tętno co 10 min, bez treningów, wykrywania charapania, SpO2 . Generalnie jak wyciągnęłam z pudełka to strasznie szybko mi się rozładował (rano 70%, o 20 już było 20%). Ale teraz niby lepiej
Tina22btw
Journeyman
Opcje
To z moim coś nie tak. Wczoraj o 22 naładowany do 100 % odłączony i w trybie oszczdzania energię o 5 rano mam 56%.
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Ja mam juz wszytko wyłączone, always on display, Pomiary wszystkie, lokalizacja, internet tylko bluetooth jest włączony- jestem niezadowolona.
Hunter3000
Navigator
Opcje
Nie oczekuj od zegarka 40mm długiego czasu na baterii, te zegarki zużywają baterie bardzo szybko nawet jeśli wiekszosc rzeczy jest wyłączona. To tez byl jeden z powodów dlaczego sprzedałem galaxy watch i wzialem fit3 ktora przynajmniej 4 dni trzyma bez ladowania
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
No tak tylko mój przy funkcji zegarka nie trzyma nawet jednej doby
Hunter3000
Navigator
Opcje
Spokojnie mój watch4 classic 42mm tez nie potrafił pol dnia wytrzymac :winking-face: ale jeśli faktycznie na trybie samego zegarka tak ma to może warto na gwarancję go poscic ?
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Pewnie tak zrobię. Pozdrawiam