Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 42 mm Tidal i słuchawki

(Temat utworzony: 03-10-2019 09:00 PM)
564 Wyświetlenia
Enkelyi
First Poster
Opcje

Witam, 

Posiadam Galaxy watch 42 mm, sciagnelam aplikacje Tidal, połączyłam słuchawki przez Bluetooth (JBL), chciałam iść biegać ale Tidal co chwilę się wyłączal i na zegarku pojawiał się komunikat sprawdź połączenie, natomiast słyszałam w słuchawkach komunikaty o przebiegnjetych kilometrach.

Czy to że nie mogłam słychsc muzyki zależy od aplikacji Tidal czy od tego że słuchawki są JBL, a nie Samsunga? 

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enkelyi  Rozumiem że aplikacja Tidal jest zainstalowana na zegarku a słuchawki również są połączone z zegarkiem?

0 Like
Enkelyi
First Poster
Opcje

Tak :smiling-face: 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enkelyi  Wygląda to na problem po stronie aplikacji.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enkelyi  Sprawdziłem przed chwilą u siebie takie samo połączenie tylko z innymi słuchawkami i na razie wszystko działa poprawnie. Jeżeli u Ciebie cały czas taki problem występuje spróbuj ponownie zainstalować aplikację, jeżeli nie przyniesie ten sposób efektów to możesz zgłosić nieprawidłowe działanie aplikacji bezpośrednio do supportu aplikacji.

Enkelyi
First Poster
Opcje

Dzieki :smiling-face: 

W domu działało super, problem się pojawił jak zaczęłam biec na dworze. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy też może coś ma wspólnego.

Jutro to po sprawdzam. 

0 Like
Enkelyi
First Poster
Opcje

Problem nie polegał ani w aplikacji ani w słuchawkach. Jak byłam w domu i zegarek był połączony przez Bluetooth z telefonem to Tidal działał bo był dostęp do internetu. Na dworze nie było połączenia. Należało sciagnac w domu dana płytę w aplikacji Tidal na zegarku, a następnie w ustawieniach włączyć tryb offline i problem zniknął :smiling-face: 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Czyli logiczne, utwory były na bieżąco streamowane z sieci. Nie miało więc prawa zadziałać odtwarzanie bez fizycznych plików na urządzeniu. 😉

Oby twoja odpowiedź pomogła innym. 👍

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like