Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

GALAXY FIT 3 NIE CHCE SIĘ POŁĄCZYĆ

(Temat utworzony: 29-02-2024 04:42 PM)
14058 Wyświetlenia
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Hej,
mam problem z opaską sportową Galaxy Fit3. Przy próbie połączenie wyskakuje mi komunikat "Słuchawki Galaxy Fit3 (8723) nie są obsługiwane". W aplikacji Wearable nie widzi urządzenia. Co mogę zrobić? 

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Do konfiguracji opaski potrzebna jest aplikacja, ale ze ma Pan starszą wersję androida, to nic Pan nie jest w stanie zrobić. Jedyne co to pozostaje zmiana telefonu z nowszym androidem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

82 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lบxบrℽ, Z jakim telefonem próbujesz sparować opaskę ? Jaką wersję systemu Android posiadasz ?

Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Dopiero co teraz przeczytałem że opaska działa na Androida 10 i wyżej 😪... Próbuję go sparować z Galaxy A5 2017 (Android 8, Galaxy S8 (Android 9) i nic, czy jest możliwość że jakoś mi się uda?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Opaska działa tylko od Androida10 i nie sparujemy jej z niższą wersją androida. Więc A5 i S8 nie połączą się w żaden sposób z Glaxy Fit 3
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
OK, to wiem. Ale co mogę zrobić jeśli takiego telefonu nie mam, czy da się skonfigurować opaskę bez telefonu?
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Do konfiguracji opaski potrzebna jest aplikacja, ale ze ma Pan starszą wersję androida, to nic Pan nie jest w stanie zrobić. Jedyne co to pozostaje zmiana telefonu z nowszym androidem.
Zosia4
Explorer
Opcje

Mam problem z Galaxy fit3 po parowaniu aplikacja Galaxy wearable wyrzuca komunikat ze strony Samsunga. Jest na to jakieś rozwiązanie?

Screenshot_2024-05-11-19-37-18-15_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z jakim telefonem chce Pani sparować opaskę?
FreezyTe
Explorer
Opcje

Jak w temacie nie da się połączyć Galaxy fit 3 do żadnego z telefonów które posiadam. Uprzedzając mam zainstalowany plugin oraz przyznane wszystkie wymagane uprawnienia 

Screenshot_20240511-204622.png

Screenshot_20240511-210524.png

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zosia4  @FreezyTe  Na stronie Samsunga jest taka informacja.

Kompatybilne smartfony i dostępne funkcje mogą się różnić w zależności od kraju/regionu, operatora lub urządzenia.

Wymaga aplikacji Samsung Health w wersji 6.26 lub nowszej.

Galaxy Fit3 musi być sparowany ze smartfonem Samsung Galaxy z systemem Android 10.0 lub nowszym i co najmniej 1,5 GB pamięci.