Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 Wykrywanie chrapania

(Temat utworzony: 11-09-2021 08:05 PM)
2964 Wyświetlenia
Richard89
Explorer
Opcje

Witam mam pytanie odnośnie opcji wykrywania chrapania, czy to normalne ze podczas nagrania z chrapania towarzyszy temu dziwny "elektroniczny dzwięk" ?

Zbigniew-W5
Journeyman
Opcje
Sprawa rozkminiona. Przy wykrywaniu chrapania w trybie "zawsze" smartfon musi być podłączony na noc do ładowarki - musi się ładować, natomiast przy trybie jednorazowym smartfon może leżeć bez ładowania. Zawsze na jakiejś stabilnej powierzchni blisko głowy, te około 60 cm pomiędzy smartfonem a zegarkiem głową.
DK1999
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem.
Czy ktoś może pomóc?
0 Like
Zbigniew-W5
Journeyman
Opcje
Smartfon na noc na pewno musi mieć wyłączone oszczędzanie baterii, w sensie musi działać normalnie tak jak podczas dnia. Piszę o tym dlatego że w trybie sen można sobie wybrać jedną z opcji aby na noc oprócz wyszarzania ekranu również załączał oszczędzanie baterii kropka ta opcja musi być wyłączona.
0 Like
Madziakn
Student
Opcje
Mam pytanie..czy podczas nagrywania chrapania w zegarku moze sie nagrac chrapanie osoby ktora spi obok mnie?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Madziakn, Tak. Może się zdarzyć, tak że zegarek zarejestruje chrapanie osoby obok.

Madziakn
Student
Opcje
Dziękuję
xxxlaryxxx
Journeyman
Opcje
Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem że zegarek i telefon nie rejestrują chrapania. Wszystko jest ustawione jak powinno być. Czy to możliwe że spowodowane jest ostatnia aktualizacja systemową? Galaxy s23ulta i Galaxy watch 5pro
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Hej,
upewnij się że telefon i zegarek są stosunkowo siebie blisko, np. telefon masz na komodzie. Jeśli ten warunek masz spełniony upewnij się że funkcję Wykrywanie chrapania masz włączoną, nawet jeśli tak jest spróbuj ją włączyć jeszcze raz.
0 Like
xxxlaryxxx
Journeyman
Opcje
No właśnie tego też próbowałem. A tak pomyślałem że może jak ostatnio robiłem aktualizacje systemu czy tam coś poszło nie tak.
0 Like
xxxlaryxxx
Journeyman
Opcje
Chyba że przestałem chrapać w nocy i dla tego nie ma pomiaru 😅
0 Like