Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa dotyk

(Temat utworzony: 05-08-2022 05:17 PM)
5066 Wyświetlenia
Heoth
Journeyman
Opcje

Witam, posiadam zegarek samsung galaxy watch 4 classic 46mm LTE był on wyłączony od mniej więcej 1-2 tygodni i po włączeniu nie reaguje na dotyk. Mogę go wybudzić przyciskiem oraz obracanym pierścieniem, pokazuje mi się godzina (nie moja tarcza, a sama godzina pisana tak jak na zegarkach cyfrowych) i gdy klikam bądź przekręcam drugi raz pokazuje abym podał pin. Nie mogę tego zrobić ponieważ zegarek nie reaguje na dotyk. Dodam, że póbowałem przytrzymywać przycisk home, ale zegarek się wybudza pokazuje opcje do wyłączenia zasilania bądź połączenia alarmowego po czym ekran się wygasza. Próbowałem przytrzymywać i 7 i nawet 30 sekund i dalej nie mogę go zreebootować. Z góry dziękuje za pomoc.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
18 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Heoth A czy zegarek łączy się z telefonem?

Heoth
Journeyman
Opcje

Właśnie sprawdziłem, nie łączy się

0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Heoth Proponuję wykonać Hard Reset zegarka. Jak to zrobić masz opisane w poniższym linku:

HARDRESET.INFO - Hard Reset Samsung Galaxy Watch4 
https://www.hardreset.info/pl/devices/samsung/samsung-galaxy-watch4-classic-46mm/

Heoth
Journeyman
Opcje

@Kacper2  napisał(a):

@Heoth Proponuję wykonać Hard Reset zegarka. Jak to zrobić masz opisane w poniższym linku:

HARDRESET.INFO - Hard Reset Samsung Galaxy Watch4 
https://www.hardreset.info/pl/devices/samsung/samsung-galaxy-watch4-classic-46mm/

Spróbuję, dam znać wieczorem jak będę w domu

Lecho
Explorer
Opcje
Przestał reagować na dotyk gdy chce zezwolić na działanie czujnikow
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lecho, czy próbowałeś ponownie uruchomić zegarek? Przy okazji nie zakładaj ponownie tego samego tematu, dyskusję prowadzimy w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
adrian123s
First Poster
Opcje

Mam problem z dotykiem w zegarku. Dotyk się zacina. Czasami działa przesuwanie, ale klikanie nie działa. Czasami też przestają działać przyciski na zegarku. W czym może być problem?

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Zegarek ma już swoje lata, być może uległ uszkodzeniu. Wizyta w serwisie powinna załatwić problem.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@adrian123s, Przywróć zegarek do ustawień fabrycznych. Jeśli zachowanie zegarka nie ulegnie poprawie, to konieczna będzie wizyta w serwisie, gdyż może być to usterka sprzętowa.

Zegarek Gear S3 - jak wykonać Hard Reset.
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/zegarek-gear-s3-jak-wykona%C4%87-hard-reset/td-p/618010