Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 blokada

(Temat utworzony: 22-11-2022 01:06 AM)
3533 Wyświetlenia
Mareko132
Journeyman
Opcje

witam serdecznie,

Mam takie pytanie. Otóz po tym jak zalozyłem platności zblizeniowe w portfelu google jak wiemy zegarek wymaga ustawienia blokady. Teraz za każdym razem jak obracam nadgarstek w celu sprawdzenia godziny musze odblokowywac zegarek. Czy tak być powinno czy też coś jest u mnie nie tak?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mareko132, PIN wystarczy wpisać raz i zegarek powinien zostać odblokowany do czasu jego zdjęcia z nadgarstka. Jeśli tak się nie dzieje, to takie zachowanie może wskazywać na problem z czujnikiem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

34 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mareko132  Witam 

Tak, tak powinno być 🙂

rybus85
Helping Hand
Opcje
To dziwne. Ja mam watch 4 i pin wpisuje tylko przy zakładaniu zegarka. Dopóki z ręki nie zdejmę nie muszę wpisywać kolejny raz.
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mareko132, PIN wystarczy wpisać raz i zegarek powinien zostać odblokowany do czasu jego zdjęcia z nadgarstka. Jeśli tak się nie dzieje, to takie zachowanie może wskazywać na problem z czujnikiem.

Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Ja też tak samo mam
0 Like
Mareko132
Journeyman
Opcje

dziekuje za pomoc, faktycznie po zalozeniu na rękę nie trzeba odblokowywać

KatMad
Student
Opcje

To ja podepnę się pod pytanie

blokada  aktywuje mi się jak ściągnę zegarek - i to jest OK. Chciałbym natomiast na noc aktywować ją ręcznie - jak można ją wywołać?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KatMad, Wystarczy nie odblokowywać zegarka po jego założeniu. Blokady nie można ręcznie aktywować.

KatMad
Student
Opcje
Dzieki. Bardziej chodziło mi o świadome zablokowanie, potem w trakcie nocy sprawdzanie godziny ale bez możliwości mimowolnego edytowania tarczy. Wygląda na to że strasznie przez sen macham rękami :). Ale dzięki za odpowiedź - jak się nie da to się nie da
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KatMad, Na noc wystarczy włączyć Tryb dobranoc. Zmniejszy on ryzyko przypadkowej zmiany ustawień.