Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 bateria

(Temat utworzony: 23-12-2021 09:13 AM)
20144 Wyświetlenia
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Hej, też macie problem z zegarkiem galaxy watch 4 classic? Parę razy zdarzyło mi się że po ściągnięciu zegarka na noc (bateria 53%) rano był rozładowany? Sytuacja zdarzyła się nie pierwszy raz, czasem potrafi się rozładować nosząc go na ręce A ma jeszcze 30%
0 Like
97 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Quantiss7  Cześć 

Niestety bateria w Galaxy watch  dość szybko spada, nawet gdy nie mamy go na ręce.  Dobrym rozwiązaniem jest włączenie oszczędzania energii. 

Vitsumi
Explorer
Opcje
Bateria w watch 4 jest słaba ale bez przesady. Ja używam cały czas zegarek który jest połączony z telefonem i ładuje go średnio co 1,5 dnia. Ale przez noc żeby się rozładował sie z 53% do 0% jeszcze ściągnięty to raczej nie. Ja mam w nocy na ręce i połączony z telefonem to średnio zabiera do 20%
0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Potwierdzam mi przez noc około 13% na ręce połączony z telefonem
0 Like
Andrzej 80
First Poster
Opcje

Watch 4 LTE 40 mm . Chyba już wszystko wyłączone a czas na baterii maksymalnie 10 h . I to praktycznie bez używania . Czy to normalne ?? Co można jeszcze ustawić by jeszcze pare godzin wytrzymał . Dodam ze praktycznie nie jest wykorzystywany , pare wiadomości . 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Andrzej 80  Dzień dobry 

Opór włączonego trybu oszczędzania energii i ewentualnego resetu zegarka nic więcej tutaj nie wymyślimy.

Andrzej 80
First Poster
Opcje

Jest już włączony tryb oszczędzania baterii. Zegarek ma z 5 dni i chyba reset nie jest już potrzebny . Czy tarcze zegara maja wpływ na baterię ?? Karta esim jest zainstalowana , czy nie lepiej wtedy odpiąć bluetooth by zerwać kontakt z telefonem ??

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Andrzej 80  tak tarczę zegarka mogą mieć wpływ 

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Wczoraj oddałem go na gwarancję, bo położyłem się spać z zegarkiem naładowanym do 100% a obudziłem z 6%. Nie słuchaj tutaj tych rad, bo one są nic nie warte. "Włącz oszczędzanie energii, bo bateria w zegarku szybko spada"- no *****, Sherlock. Spada szybko, ale normalnie trzyma 1.5h, a takie coś jest nie do pomyślenia. Krótko mówiąc polecam zrobić to samo, oddaj na gwarancję.

Members_a39AyCm
First Poster
Opcje

Hej, rozwiązali problem w serwisie czy zwrócili, że tak ma być?

0 Like