Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 3 46mm & samsung health

(Temat utworzony: 11-08-2021 11:42 AM)
450 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Aplikacja przyczynia się do bardzo szybkiego rozładowania zegarka watch3, nie ma możliwości jej wyłączyć a ona sama robi rzeczy których nie potrzeba. Po wyłączeniu tego co można, bateria trzyma 70% dłużej bo z dwóch lichych dni cztery to żaden wyczyn. Prosił bym samsunga o gruntowne przebudowanie aplikacji gdyż ta aplikacja psuje czas pracy dość znacznie. Konkurencja również mierzy puls itd i trzyma 5 dni. Tylko dlatego że mają dopracowaną aplikację.... Wybrałem zegarek z miłości do firmy Samsung, Wy jako firma z miłości do swoich klientów mogli byście zrobić wszystko i jeszcze więcej żebyśmy byli szczęśliwi że wybieramy produkty Waszej firmy. Nie innej Waszej.
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam

Czy zegarek ma zainstalowane wszystkie najnowsze dostępne aktualizacje?

Czy był wykonywany reset zegarka?

Pomiar pulsu i inne jest ustawione na wykonywanie ciągłe(automatyczne) czy ręczne?

nestii
Pathfinder
Opcje
@Anonymous User Cześć.
Czy udało Ci się rozwiązać problem zegarka Watch3?
0 Like
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Jeśli masz włączony ciągły pomiar pulsu i stresu to zegarek będzie bardzo drenował bateria i tu wydaje mi się, że wina nie leży po stronie aplikacji.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wielbicielka98  Dokładnie, ciągły pomiar zdecydowanie ma wpływ na długość pracy baterii

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nestii  Czekamy na odpowiedź  użytkownika🙂

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Taki efekt po wyłączeniu wszystkiego co samsung health pozwala.Screenshot_20210812-181835_Galaxy Watch3 PlugIn.jpg
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
4 dni to był by przyzwoity wynik, gdyby samsung chciał poprawić swoją aplikację żeby była bardziej przyjazna dla baterii.
Brakuje mi opcji oszczędzania energii której juz nie ma nawet w telefonach marki, kiedyś można było zmniejszyć częstotliwość procesora i jasność oraz kilka innych rzeczy, teraz już nie ma tego trybu.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wszystko co napisaliście mam zrobione poza resetem zegarka. Jedyne co mnie zastanawia/denerwuje konkurencja od chińczyków ma podobne parametry baterii do wyświetlacza i ciągle pomiary pulsu itd są aktywne a zegarek pracuje 2tyg. Tak twierdzi mój szwagier który ma zegarek od chińczyków
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dlaczego moje/nasze zegarki pozwalają na maks 2 dni pracy? Dla mnie to wina optymalizacji albo raczej jej braku.
0 Like