Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Fit3 błędy w synchronizacji

(Temat utworzony: 14-07-2024 09:03 PM)
468 Wyświetlenia
Vauhaes
Apprentice
Opcje
Od jakiegoś czasu Fit3 nie wykazuje treningów z całego tygodnia. Mimo 9h zarejestrowanych treningów w Samsung Health, zegarek pokazuje 0, dodatkowo dziś zaczęły szaleć wyświetlane kroki: na zegarku 71300 w Samsung Health realnie. Resetowanie nie pomaga. Nie przesyła również jak wcześniej zarejestrowanego treningu siłowego do innych aplikacji. Jakieś rady?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Vauhaes
Apprentice
Opcje
Tak, wgrałem wszystko wczoraj i po północy już zdaję się wszystko się unormowało, wielkie dzięki wszystkim za pomoc!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Vauhaes Usuń i zaloguj się ponownie do konta samsung na telefonie:

Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Zarządzanie kontami > Konto Samsung (usuń).

Czasem pomaga też miękki reset obydwu urządzeń. Nie usuwa to żadnych danych. Na telefonie wciśnij i przytrzymaj zasilanie + ściszanie aż zobaczysz logo samsung. Na zegarku przytrzymaj obydwa przyciski do momentu aż zobaczysz napis rebooting.

DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
@Vauhaes, poprawiono obie te rzeczy w najnowszej aktualizacji opaski pod numeremR930XXU0AXG2
Vauhaes
Apprentice
Opcje
Aktualizacja aktywowała treningi natomiast nadal coś szwankuje z licznikiem kroków (podwaja) i synchronizacja z Samsung health( kalorie, czas aktywności)
.
Usunięcie konta samsung i wgranie od nowa nie straci historii?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Vauhaes, aktualizację, która pojawiła się wczoraj, również zainstalowałeś?

Przed usunięciem konta najlepiej zrobić kopię zapasową danych.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Rozwiązanie
Vauhaes
Apprentice
Opcje
Tak, wgrałem wszystko wczoraj i po północy już zdaję się wszystko się unormowało, wielkie dzięki wszystkim za pomoc!
PiRyPr
First Poster
Opcje
U mnie też od czasu aktualizacji nie rejestruje treningów z opadli FIT3.
Vauhaes
Apprentice
Opcje
Spróbuj wszystko co wyżej opisane i daj czas na złapanie aktualizacji. U mnie wszystko wróciło do normy
0 Like