Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzenie w fazie rem

(Temat utworzony: 24-07-2021 03:52 PM)
3581 Wyświetlenia
Hesiu
Student
Opcje

Cześć. Będę wdzięczny za pomoc. Mam zegarek watch3 lte.  Czy jest w nim albo w aplikacji na telefonie jest możliwość ustawienia budzenie w odpowiedniej fazie snu w wyznaczonym zakresie czasowym. W necie kieruje mnie do płatnych apek tego typu, ale czy jest to dostępne w standardzie np w Samsung Heath czy innej apce?

0 Like
20 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Hesiu 

Na zegarku nie ma takiej opcji. Jeżeli chcesz to możesz przesłać sugestię do firmy Samsung. 

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-usługi/porada-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-...

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Hesiu, Samsung Health nie oferuje takiej funkcjonalności. Jedyna aplikacja, jaką znam, która potrafi wybudzić w odpowiedniej fazie snu to G'Night Sleep Smart. Niestety nie miałem okazji jej testować więc ciężko napisać coś więcej.

https://galaxystore.samsung.com/geardetail/DolEPJBXzm

ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
G.Night słabo sobie z tym radzi. Kilka dni testowałem. Raczej zabawa.
A szkoda, że ciągle psuta samsung health nie ma tej funkcji
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje zgłosić sugestię do firmy Samsung zgodnie z informacją podaną wcześniej przez @Kacper2.

ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Ale zgłaszam od lat różne sugestie i uwagi. Żadna nie została doceniona i wprowadzona. Zero reakcji. Podobnie jak teraz z danymi z samsung cloud
Hesiu
Student
Opcje

Hej. Dzięki za szybką odpowiedź. Będę w takim razie szukał rozwiązań. Szkoda że samsung nie zadbał o to.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ArkadiuszSmart  napisał(a):
Ale zgłaszam od lat różne sugestie i uwagi. Żadna nie została doceniona i wprowadzona. Zero reakcji. Podobnie jak teraz z danymi z samsung cloud

Niestety nie znam mechanizmu zbierania sugestii oraz ich dalszego przetwarzania. Podejrzewam, że im więcej podobnych sugestii tym większa szansa na zmianę w danym obszarze. Większe zmiany są wprowadzane z reguły z kolejną aktualizacją nakładki One UI lub wraz z kolejną wersją systemu Android. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji o procesie zgłaszania sugestii to warto zadać pytanie bezpośrednio do firmy Samsung.

ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
No, właśnie zgłaszam do samsung. Nie mając wsparcia u nich , szukam tu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Użytkownicy oraz obsługa forum posiadają ograniczone możliwości wsparcia. Dzielimy się wskazówkami i poradami, ale w przypadku kiedy problem wymaga bezpośredniego kontaktu z pomocą techniczną to niestety nie jesteśmy w stanie pomóc w rozwiązaniu problemu.

Jak już zostało wcześniej wspomniane funkcja nie jest dostępna w oprogramowaniu Samsung i tylko pomoc techniczna będzie w stanie przyjąć Twoją sugestię odnośnie dodania takiego rozwiązania.

Alternatywnym rozwiązaniem będzie poszukanie aplikacji firm trzecich, które oferują tego typu funkcję. Nic więcej nie wymyślimy na forum.