Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak powiadomień sms i messenger na Galaxy Watch

(Temat utworzony: 16-12-2019 10:35 AM)
59687 Wyświetlenia
Krzaku15
Journeyman
Opcje

Cześć!

Mam taki problem od wczoraj, wczesniej działało bez zarzutu. Mianowicie, nie pokazują mi się powiadomienia mna zegraku po otrzymaniu SMS ani wiadomości na Messenger. Inne powiadomienia przychodzą bez problemu. Sprawdzałem uprawnienia powiadomień, resetowałem połączenie i nadal nic. Mam aktualne wersje aplikacji. nie było nic aktualizowane w międzyczasie 😕

Prośba o pomoc.

Update: gmail też nie ma powiadomień 😞

0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ASz01 ale to nie wina samego zegarka, tylko sposobu funkcjonowania systemu w twoim telefonie.

Czasami warto przejrzeć zawartość forum i poszukać a następnie poczytać informacje zawarte w innych podobnych lub tożsamych tematach. 

To jeden z nich: Brak powiadomień Galaxy watch 42mm.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Ejzi
First Poster
Opcje
Przepraszam co to jest krok 1 3.1 3.2 4 2
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ejzi, Chodzi o wykonanie instrukcji podanych w tym poradniku.

Gruntowny reset zegarka i Galaxy Wearable - instrukcja
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/gruntowny-reset-zegarka-i-galaxy-wearable-instrukcja/m-p...

Możesz spokojnie wykonać je wszystkie. Wcześniej zaproponowałem wykonanie tylko wskazanych punktów, aby uniknąć twardego resetu zegarka oraz aplikacji Samsung Health. Niestety tak jak napisał @Krzaku15, nie udało się rozwiązać problemu bez całkowitego zresetowania zegarka.

Monika 2
First Poster
Opcje

U mnie niestety to nie podziałało,nawet z numerem 2. Wszystko mam poprawnie włączone,zgody są. Nadal nie działa ☹️

0 Like
Monika 2
First Poster
Opcje

U mnie nic z tego nie działa,resetowanie,usuwanie aplikacji i instalowanie- nadal nie mam żadnych powiadomień choć mam oszczędzanie baterii i wszystko ustawione jak należy .

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika 2  Po resecie do ustawień fabrycznych była przywracana kopia zapasowa?

0 Like
Mejfi
First Poster
Opcje
Witam
Smartwatch galaxy watch 3 , po ostatniej aktualizacji , zegarek nie informuje o przychodzącym połączeniu z messengera ani whatsup, chodzi tylko o polączenia przychodzące głosowe, wiadomosci textowe przychodzą normalnie, informuje tylko ze osoba probowala sie połączyc, zegarek jest prawidłowo sparowany , wszystkie uprawnienia dozwolone, robiony był reset , przywrocenie ustawien fabrycznych, na nowo byl sparowany, telefon z ktorym jest połączony to samsung not 20 , wszystkie altualizacje na bierząco, problem ten wystąpił niedawno, prawdopodobnie po ostatniej aktualizacji , wczesniej informowal normalnie przy przychodzącym połączeniu , czy ktos ma taki problem lub go rozwiązał, pozdrawiam , i dziekuje za wszelkie podpowiedzi 😉🤗
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mejfi  Witam

W przypadku połączeń przychodzących dla tych aplikacji zegarek nie informuje o tym.