Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 to najgorszy badziew !

(Temat utworzony: 13-04-2022 06:55 PM)
808 Wyświetlenia
NickiJagger
Journeyman
Opcje
Piszę to po aktualizacji . Wasz zegarek to szmelc . Źle mierzy tempo,  dystans podczas biegania ! Nawet strava się zawiesiła i nie mierzyła dystansu wcale . Nie łapie pulsu , nie mierzy snu (z tym snem mogę przeżyć) . Przekłamuje tempo i dystans (który był mierzony na innym urządzeniu, które działa) . Mam go 3 miesiące,  nigdy więcej waszego zegarka . Aaa dodam ,że mam telefon s21 ultra (żeby nie było, że to wina telefonu ) 
0 Like
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NickiJagger  Witam

Jeżeli pomiary po treningach są nieprawidłowe można zresetować zegarek, w ostateczności oddać do serwisu na diagnostykę, może coś nieprawidłowo funkcjonuje...

NickiJagger
Journeyman
Opcje
Sprzedaje Wasze urządzenia co najśmieszniejsze . Zegarek po każdej aktualizacji działa coraz gorzej . Oczywscie ,że oddam do serwisu ,co nie zmienia faktu ,że jest to niewypał. Nie sprawdzą się jako urządzenie dla osoby, która trenuje , a nie robi tylko spacerki i mierzy kroki . Wcześniej się mylił o 1,5 km na krótkim dystansie co również mnie denerwowało. I żadne restarty , resety nie pomagały. Gubi puls , nie przychodzą powiadomienia lub przychodzą kiedy mu się odmysli . Oba urządzenia maja najnowsze aktualizacje .
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NickiJagger  Oczywiście może Pan zakupić inne urządzenie skoro to nie spełnia oczekiwać, natomiast tutaj jeżeli jest gwarancji skorzystałbym z niej, jeżeli jakieś np. czujniki są wadliwe to zostanie to naprawione i będzie działało prawidłowo.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak szczerze. Galaxy Watch 4 to smartwatch z funkcjami sportowymi. Jak zależy Ci na sportowych funkcjach pomyśl o marce Garmin albo Coros. To producenci zegarków sportowych z funkcjami smart, a i tak odczyty są nie do końca prawidłowe. I nie piszę to, bo przeczytałem to w sieci tylko jako były posiadacz Fenix 6 X Pro i Coros Pace.
NickiJagger
Journeyman
Opcje
Właśnie zamierzam kupić garmina dziękuję za komentarz ! Wiesz ,jak to baba ,skusił piękny wygląd watcha 4. I miałam dobra cenę :smiling-face:
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Na damską rękę polecam Ci Garmin Venu :winking-face:
NickiJagger
Journeyman
Opcje
Właśnie tego mam na oku :winking-face:
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
A na Samsunga Watch 4 się nie złość, bo to fajny zegarek :winking-face: Zawsze możesz korzystać z Watch 4 na codzień, a na treningi z Garmina :smiling-face:
0 Like
NickiJagger
Journeyman
Opcje
Taki codzienny to mam klasyczny , vostock dokładnie. Nic mi więcej do szczęścia nie było potrzebne . Niestety , powiadomienia tez do końca nie działają, mierzenie snu również. Także nawet funkcje nie-sportowe są skopane 😞 Chyba ,że faktycznie mam wadliwy produkt (dobrze by było) . Bo jak mi będzie wszystko działać to będę zadowolona .
0 Like