Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

[Galaxy Watch Ultra] Brak powiadomień z aplikacji Wiadomości

(Topic created on: 26-03-2025 09:51 PM)
173 Views
KoLoLoLo
Helping Hand
Options
Użytkuję zegarek od kilku dni i zauważyłem że jest na nim brak powiadomień z aplikacji Wiadomości.
Korzystam z klasycznej aplikacji Wiadomości nie tych od Google.
Jakieś pomysły gdzie szukać problemu.
Uprawnienia przyznane na zegarku i S25U.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Likes
8 REPLIES 8
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Options
Witam. W pierwszej kolejności sprawdź czy odpowiednia aplikacja ma przyznane uprawnienia. Ustawienia zegarka --> Powiadomienia --> Powiadomienia aplikacji. Odszukaj na liście aplikacje do SMS z której korzystasz i zobacz czy ma włączone uprawnienia.
KoLoLoLo
Helping Hand
Options
Od tego zacząłem, więc to nie to.1743053224382.jpg
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Likes
PatrykF
Expert
Options

@KoLoLoLo Na telefonie i na zegarku masz ustawioną jako domyślną tę samą aplikację do wiadomości jako domyślną?

0 Likes
KoLoLoLo
Helping Hand
Options
Tak
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Likes
PatrykF
Expert
Options

@KoLoLoLo Spróbuj je zreinstalować na zegarku, a na telefonie przeczyścić dane tej aplikacji:

Ustawienia > Aplikacje > Wiadomości > Pamięć > Wyczyść Dane.

Podejrzewam jednak, że problem jest gdzieś po stronie synchronizacji i będziesz musiał zreinstalować aplikację Galaxy Wearable i powtórnie parować sprzęt.

KoLoLoLo
Helping Hand
Options
Przecież robiłem to kilka dni temu jak wyciągnąłem S25U i zegarek z pudełka.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Likes
PatrykF
Expert
Options

@KoLoLoLo Nie zaszkodzi zrobić tego ponownie. To nie szkodzi, że parowałeś niedawno po raz pierwszy. Zresetuj zegarek, sparuj ponownie (zreinstaluj przy tym apkę Wearable i zrób reset sieciowy na telefonie) i powinno zacząć działać.

KoLoLoLo
Helping Hand
Options
Wybacz ale podziękuję za takie rozwiązanie. Później nie chcę spędzić pół dnia na konfigurowaniu urządzeń tymbardziej ze to nie dawno robiłem.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Likes